2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie site Goed overzicht van de camer's Telefonisch goed bereikbaar

Belofte nakomen ivm levering. Vandaag bestellen, morgen in huis is bij mij helaas niet goed gegaan. Het bestelde werd pas een week later bezorgd nadat ik telefonisch contact heb gehad

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede communicatie bij vragen. Kundig bedrijf en antwoord snel.

Misschien Online gebruiksaanwijzingen, documentatie en datablase beschikbaar stellen op de productpagina.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

IP Camera + accessoires uitgezocht en besteld bleek dat ik voor een bevestigingsbeugel een incompatible product had uitgekozen. Gelukkig kijken zij de producten goed na en leverden mij een wel compatible beugel met een kleine tekst erbij dat ik een verkeerde keuze had gemaakt! Erg netjes dat jullie zo met de klant meedenken!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snel reactie en goede hulp!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle en deugdelijk verpakte levering.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Duidelijk gestructureerde website Vakkundig mbt producten die verkocht worden Telefonisch contact verloopt vriendelijk en is zeer informatief

De website geeft producten op voorraad, maar die moesten toch besteld worden.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

service

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

honest, proffesional, knowledgeable, customer friendly ( Johan ). Jphan answered all my questions with patience

The camera was avertised being without power adapter, so I ordered power adapter separately. However, when I opened the camera box there was already an adapter delivered togehter with the camera. So now I have one useless adapter in my posession.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Telefonisch contakt ging prima aantal vragen voor bestelling werden vakbekwaam beantwoord.

Geprobeerd de chat functie op de website te gebruiken, wat niet ging.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Grote uitgebreide voorraad, Snel, Goed meedenken, Ophaalpunt in de buurt, Alle betaalmogelijkheden aanwezig

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle levering, maar vooral een topservice. Medewerker Erwin nam alle tijd om mij te helpen door het installatieproces van de Dahua Video Intercom Kit, hoe goed wil je het hebben?

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede en eerlijke uitleg. Passend product.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Hebben er verstand van

Uit bereiding

Pluspunten

overall gewoon goed en vriendelijk

op dit moment geen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Prijs van de producten en levering is goed afspraken worden goed nagekomen. Telefonische vragen worden adequaat beantwoord. Nazorg via Team Viewer is uitstekend! Wacht nog wel even op de laatste antwoorden n.a.v. de hulp sessie. Wel vertrouwen dat dit goed komt. Ontbrekende onderdelen worden direct verzonden.

De monteur welke door het bedrijf wordt ingehuurd kan nog wel wat scholing gebruiken m.b.t. het correct instellen en het uitleggen van de geleverde en geinstalleerde apparatuur. Nazorg via Team Viewer is weer uitstekend.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

- Snelle communicatie - duidelijke antw op de vragen - snelle levering - goed ingepakte pakket

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

persoonlijk advies en meedenken

geen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle complete levering tegen nette prijs.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Levert snel... Wel dure leverkosten voor brievenbus post.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

erg tevreden over de service

Misschien nog wat installatietips van de producten, door PDF installatie of door link naar youtube

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Keurig en snel geleverd

De documentatie op de CD van Hikvision is niet up to date, verwarrend en summier. Van de audio/alarm interface op de camera is geen specificatie te vinden. Ik ben een dag bezig geweest om de goede rtsp setting te vinden om een correcte stream te krijgen in OpenPli zodat ik de beelden direct op mijn tv kon zien via de STB (Vu+Duo2) HD rtsp://IP:554/h264/Streaming/Channels/1 SD rtsp://IP:554/h264/Streaming/Channels/2 Correcte info van deze streams is nauwelijks te vinden.

Papland 19

4206CK Gorinchem

Over H&V Beveiliging

AlarmsysteemExpert.nl staat garant voor kwalitatief hoogstaande producten, professionele installatie en heldere prijsafspraken. Wij benaderen de markt op een nieuwe manier, waardoor beveiliging voor iedereen toegankelijk wordt. Met ruim 20 jaar ervaring bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben voor zowel de zakelijke als de particuliere klant interessante all-in pakketten samengesteld, waardoor voor iedereen een gepast systeem te vinden is. Wanneer u specifieke wensen heeft, kunnen wij voor u een pakket op maat samenstellen.U bent bij ons verzekerd van de scherpste prijs, hoge kwaliteit, professionele installatie en uitstekende service, dus wacht niet langer en neem contact op voor vrijblijvend advies of kom langs in onze showroom