• Communicatie

Pluspunten

Duidelijke communicatie door middel van emails. Het ontvangen van een track and trace code waardoor je je zending kunt volgen.

Geen gevonden.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Keurig geleverd en snel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Kennis & Vakmanschap

Mogelijkheid tot betalen via VISA (zonder Paypal)

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede telefonische ondersteuning van mijn alarmsysteen

geen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede prijs kwaliteit en er is ook nog een vriendelijke stem aan de andere kant van de lijn... De support was succesvol...

Misschien toch best een handleiding voor dummies bijvoegen... Wie geen kaas heeft gegeten van netwerken configureren heeft echt support nodig.... Bv dat google chroom nodig is in plaats van explorer in win 7 heb ik telefonisch moeten vernemen... Heb wel enkele keren moeten bellen eer ik iemand te pakken kreeg, maar dat is niet zo erg, niet iedereen moet permanent zijn... goede klanten bellen toch terug

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Geen negatieve punten. Aanrader was de afstandbediening; uitstekende tip. De toezegging stickers te sturen.

Geen, ik had zelf nagedacht over het alarmsysteem en nagenoeg alles werd bevestigd.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Mensen met kennis van zaken, vriendelijk en geduldig, goede adviezen, snelle en complete levering, zeer goede telefonische ondersteuning bij installatie. Snelle afhandeling vragen, geen problemen over terugsturen teveel bestelde goederen en het crediteren. Medewerkers bellen ook echt terug als dit is beloofd. Alles bij elkaar een top zaak met zeer goede service en vriendelijke mensen. Een aanrader en qua prijzen zeer zeker de moeite waard om hier uw installatie te kopen. Ik was ook gaan shoppen bij vergelijkbare bedrijven en kwam in totaal veel goedkoper uit. Zal dit bedrijf zonder aarzelen aan iedereen adviseren.

Stickers tot op heden niet ontvangen (3 weken), moeten opnieuw ontworpen en gedrukt worden. Wel de belofte dat ze nagestuurd worden zodra ze gereed zijn. Neem aan dat dit goed komt zoals alles goed is gekomen bij de alarmsystemen expert

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima hulp bij installatie via teamviewer

##

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Waar moet ik beginnen. Komen absoluut hun afspraken niet na en geven je vervolgens de indruk dat het aan jezelf ligt. Men zou mijn systeem nakijken. Door ze zelf aangeboden. Vervolgens laten ze hem drie weken liggen om daarna doodleuk op te merken dat het niet rendabel voor ze is. Laten me wel tussentijds spullen bestellen (welke ze zouden inlezen in het systeem) maar dat bleek niet te resetten???

Papland 19

4206CK Gorinchem

Over H&V Beveiliging

AlarmsysteemExpert.nl staat garant voor kwalitatief hoogstaande producten, professionele installatie en heldere prijsafspraken. Wij benaderen de markt op een nieuwe manier, waardoor beveiliging voor iedereen toegankelijk wordt. Met ruim 20 jaar ervaring bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben voor zowel de zakelijke als de particuliere klant interessante all-in pakketten samengesteld, waardoor voor iedereen een gepast systeem te vinden is. Wanneer u specifieke wensen heeft, kunnen wij voor u een pakket op maat samenstellen.U bent bij ons verzekerd van de scherpste prijs, hoge kwaliteit, professionele installatie en uitstekende service, dus wacht niet langer en neem contact op voor vrijblijvend advies of kom langs in onze showroom