Pluspunten

Zeer snelle bevestiging, zeer snelle levering, zeer snelle reactie na contactname per mail. Absoluut goede service en absoluut aan te bevelen!

geen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Nadat bij de eerste bestelling iets was misgegaan met de bezorging is dit bij de tweede bestelling heel goed opgelost. Zeer vriendelijk en snelle antwoord op mails. Mocht ik in de toekomst nog wat nodig hebben , zien jullie mij terug als klant.

Niets, uiteindelijk is alles goed gekomen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede comunicatie

• Communicatie

Pluspunten

Snelle levering en goede ondersteuning als je een ip camera koopt.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goed bereikbaar, eerlijk advies

• Communicatie

Pluspunten

Snelle service, goede monteur! Erg fijn dat dit snel en netjes geregeld wordt en de Jablotron heeft veel draadloze sensoren wat installatie eenvoudig maakt.

Ik had er graag meer sensoren bij willen hebben.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede service:)

Pluspunten

Snelle reactie,goede service en kundigheid op het gebied van cctv en inbraak-beveiliging.Prijs/kwaliteit verhouding mbt producten is prima.Bijv de camera's die men hier aanbiedt hebben nagenoeg dezelfde eigenschappen als een camera van bijv 500-650 euro.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Heldere uitleg, goed advies,in een woord vakmanschap.

NVT zie positieve punten.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Camera staat achter het raam dus ik wilde een cam waarvan IR uit kon. Deze staat altijd op Day ingesteld en 's nachts, met alleen een gevellamp buiten, nog steeds prima beeld. Cam kan dus zeer goed omgaan met low light (0,01 Lux). Geweldige en degelijke camera. Ik heb nog een ACTI (0,5 Lux) maar die wordt ingeruild voor nog een Hikvision (als ik geld heb). :) Ik geef geen tienen maar het komt er heel dicht bij!

SDAP software op cd werkte niet met Windows 7 64 bits, maar na download via Hikvision-site werkte het goed. Makkelijk progje om ipadres en poorten in te vullen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Een vakkundig advies Snelle levering

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snel en goed geholpen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alarminstallatie werkt nu prima, wel nadat er een monteur langskwam ivm defect moederbord.

De batterij van het moederbord apart verpakken. Tijdens vervoer heeft deze het moederbord beschadigd, waardoor het nodig was om een monteur langs te laten komen. Programmatuur zou ook op Apple computers moeten kunnen werken!!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snele levering en goed produkt

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Perfecte service, op tijd geleverd. Zeer goede feedback!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Supersnelle verzending. Vrijdag middag om 16:00uur besteld en toch nog op zaterdag morgen afgeleverd !!

• Communicatie

Pluspunten

Een van de geleverde produkten werkte niet naar behoren, Op vrijdagavond om 9.00 uur heb ik deze nog om kunnen ruilen, doordat een van de medewerkers speciaal is teruggekomen. Echt fantsastisch.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Uitstekende service Goede bereikbaarheid Hoewel pas om 19:30 uur aangevraagd al binnen een uur een goede uitgebreide offerte Binnen 15 minuten een reactie op een email (2x) Vakbekwaam personeel dat de tijd voor je neemt Onderdelen ruilen > geen probleem Betalen met IDEAL

Ik kan er geen bedenken

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle levering en omruilen gaat net zo snel. Support is ok

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goed advies door iemand met verstand van de materie, snelle levering en gelijk iemand aan de lijn bij telefonisch contact.

Papland 19

4206CK Gorinchem

Over H&V Beveiliging

AlarmsysteemExpert.nl staat garant voor kwalitatief hoogstaande producten, professionele installatie en heldere prijsafspraken. Wij benaderen de markt op een nieuwe manier, waardoor beveiliging voor iedereen toegankelijk wordt. Met ruim 20 jaar ervaring bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben voor zowel de zakelijke als de particuliere klant interessante all-in pakketten samengesteld, waardoor voor iedereen een gepast systeem te vinden is. Wanneer u specifieke wensen heeft, kunnen wij voor u een pakket op maat samenstellen.U bent bij ons verzekerd van de scherpste prijs, hoge kwaliteit, professionele installatie en uitstekende service, dus wacht niet langer en neem contact op voor vrijblijvend advies of kom langs in onze showroom