Snel en alles op voorraad

Snel en alles op voorraad Opzoeken en bestellen een verademing

Goed afgehandeld

In eerste instantie werd mijn bestelling van een ringetje door PostNL niet geleverd. Na contact met Witgoedparts werd direct een nieuwe gezonden, die de andere dag geleverd werd.

Heel slecht!

Onderdeel voor keukenmachine besteld, is geleverd maar bleek niet het juiste onderdeel. Dit zouden ze opnieuw bestellen, 3 mails verder nooit geen antwoord op mijn mails gehad. Slechte service.

Keurig geholpen aan de telefoon!

Onderdeel besteld en wa, zoals telefonisch geadviseerd, passend voor mijn apparaat!

goede snelle service

de bestelling liep goed, snelle service en je werd goed op de hoogte gehouden wanneer het pakketje geleverd werd.

Alles naar wens

Alles naar wens. jullie kunnen hooguit de vervorder vragen het niet voor mijn deur te zetten als er niemand thuis is

Snelle levering en goede kwaliteit

Makkelijke installatie en overzichtelijk

Zo snel en zo goed

Ik had besteld en wilde zelf ophalen.. In een mum van tijd kreeg ik bericht dat dat al meteen kon.

Niet goed.

Slecht.

Snelle levering, adequate tel. hulp

Positief correct

Positief Alleen de PTT man die het pakket kwam brengen heeft het op een totaal ander adres achter gelaten. Gelukkig waren deze mensen bereid om het pakket bij ons af te geven.

De levering was op tijd en in goede staat ontvangen

Duurt lang voordat zaken verstuurd worden

Op website staat 1-3 dagen maar het is als je bevestiging staat circa (lees minimaal) 3 dagen…in mijn geval 5 werkdagen. Als je zonder wasmachine zit niet zo fijn

Duurde lang voordat het gezorgd werd

Duurde lang voordat het bezorgd werd

Uitstekend geholpen

De 2e keer goed geleverd

De eerste flessen bak was gescheurd ,keurig creditnota gehad ,maar de verzendkosten werden niet gecrediteerd.Beetje jammer.

Nvt

Zegt wat doet en doet wat het zegt

Top aanrader

Snel,duidelijk en klant gericht

Heel goed service

Snel, correcte prijs

Eenvoudig bestellen, correcte prijs, vlotte levering

Heeft niets met Witgoedparts te maken

Post.NL geeft geen bericht wat betreft tijdstip van bezorging.

Slechte verpakking

Toen ik de doos opende staken de o ringen gewoon in een groot bruin papier zodat de o ringen al op de grond lagen gewoon slecht

s'middags besteld en volgende dag rond 9.00u mailtje gehad dat pakketje klaar lag voor ophalen ( mijn keuze ) . Onderdeel origineel dus zeer goed passend .

Snel geleverd.

Duidelijke website.