Vrijdag een ring voor de binnenkant van de wasmachine deur besteld en een dag later al bezorgd er stond 3 werkdagen voor was er erg blij mee

Goeie ervaring.

Vlotte levering ondanks tijdens de feestdagen, snel antwoord op emails.

snelle service

zeer goed en snel maar een opmerking, de verpakking zo groot dit had brievenbus kunnen zijn verder in orde.

snelle levering goed product

de prijs van het product was het best betaalde.

Prima klantenservice en orderproces

Het door ons bestelde micaplaatje werd snel bezorgd. Helaas was er een stukje af maar de klantenservice loste dit prima op. Goede communicatie en goede service!

Uitstekende service

Bestelde onderdeel is per omgaande verstuurd en in prima staat afgeleverd.

Razendsnel maar kan duurzamer

Harstikke prima webshop met overzichtelijke website, maar vier kleine ovenhaakjes passen ook prima in een envelop ipv een heel doosje - met minder verzendkosten.

Prima snel geleverd

Zeer klantgericht

Ik was aan het wachten op een onderdeel maar dit was helaas niet binnen toen ik toevallig in de buurt was en langs kwam. Toen het binnen was belde ze mij direct op waardoor ik door kon met mijn reparatie!! Dat is service!

Snel geleverd en paste perfect

Product zoals beschreven, perfect voor vervanging in de oven.

Snel en vriendelijk

Snelle levering en netjes telefoontje dat bestelling er was. Ook aardig aan de telefoon en behulpzaam.

Snel en goed

Vandaag besteld morgen in huis, klopt helemaal.

Snelle levering, glasplaat goed verpakt

Wij hebben een glasplaat ter vervanging in een Siemens oven besteld en we hadden overwogen deze zelf op te halen, gezien glas breekbaar is. Uiteindelijk toch voor levering gekozen en waren heel blij mee hoe het verpakt was. Geen kans voor PostNL om ergens de glasplaat in transport stuk te krijgen. Onderdelen passen en wij kunnen weer onze oven gebruiken.

Alles goed,betrouwbaar en snel in huis.

Was opzoek naar koelkast flessenrek .op hun website vind je alle informatie welke je nodig hebt en waar het model dat je nodig hebt te vinden is in jou koelkast. Artikel besteld en was met een dag binnen. En past perfect .

Adequate en snel!

Wat wil je nog meer?

Levering niet compleet

Pakket geleverd zo’n O ring. Mail gestuurd en na 10 dagen nog steeds geen reactie

Het is op tijd geleverd!

Helemaal goed. Op tijd geleverd en volgens afspraak.

Zeer vriendelijk en vakkundig geholpen. Daarna supersnel de onderdelen thuisgestuurd gekregen

Vakkundig en vriendelijk geholpen. Supersnel onderdelen thuisgestuurd gekregen

Hele mooie aanbieding, duidelijke site, en snel geleverd, tja wat wil een mens nog meer.

Dikke prima!

Ruim assortiment, prijs voor onderdeel stuk lager dan elders en vlot bezorgd!

Matig

Ik kreeg een bericht dat de bezorging was mislukt een dag voordat de bezorging uberhaupt zou plaatsvinden. Daarnaast is het een zeer klein onderdeel wat makkelijk in de brievenbus zou moeten passen. Nu moet ik naar het ophaalpunt. Erg onnodig allemaal lijkt mij.

Heel erg blij mee

Prima. NIks mis mee.

Product (ovendeur buiten glas) in goede orde ontvangen. Was keurig degelijk verpakt. Ik was bang dat het zou breken tijdens transport, maar dat was gelukkig niet zo.

Top service besteld en dag later in de bus .toppers

Top service besteld en dag later in de bus .toppers

uitstekent

De gewenste goederen werden snel en prima geleverd