Makkelijk besteld en vlot geleverd

Makkelijk vindbaar op internet. Bestelproces en levering verliep zeer vlot. Artikel keurig verpakt afgeleverd.

Helemaal super, snel geregeld en ook nog af te halen

Bestellen was makkelijk en werd goed geïnformeerd over de status van de levering

Correcte en snelle verzending

Ik heb rond kerst een nieuw stoompijpje besteld voor mijn bonenapparaat. Correcte en snelle verzending. Niks op aan te merken.

Bezorging en artikel goed

Vond het artikel alleen wel erg duur. Bezorging was goed en snel en artikel is ook prima niet origineel Phillips zoals op internet stond kreeg osram maar prima

Makkelijk, snel en goede prijs

Makkelijk via de site bestelling geplaatst. Gekozen voor afhalen. Werd goed op de hoogte gehouden . Spullen lagen snel klaar.

prima produkt

Witgoedparts heeft de bestelde artikelen op tijd verzonden met DPD bezorgdienst. Maar die dienst heeft de artikelen zoals door hun vermeld helemaal niet bij ons gebracht ofschoon wij wel thuis waren. Ik heb ze toen s,-avonds opgehaald bij hun punt in Teteringen. Dus overweeg om een andere besteldienst in te schakelen. Succes met uw firma.

Duidelijke website en snel geleverd

Snel goed product geleverd

Prima service. Snel geleverd. Blij met product!

Correct en snel

Niets op aan te merken.

Duidelijk en snel

Vaker wat besteld, duidelijk en snel

Ophaalpunt keuze ontbreekt!!!

Prima service maar keuze voor ophaalpunt ontbreekt mijn bescheiden mening. Fijne feesten!!! DPD gooit dit,na aanbellen, gewoon over inrijpoort appartementen. Beetje spijtig niet? Groeten, Marc

Gewoon goed

Hetgeen gezocht wat ik nodig had, besteld en snel binnen. TOP!

Snel en netjes geleverd

Artikel lekker snel geleverd en prima kwaliteit. Super!

Pakketje goed ontvangen alleen duurde even

Pakketje goed ontvangen alleen duurde even.

Snelle bezorging en wat betreft mijn product was Witgoedparts de goedkoopste.

Snelle bezorging en wat betreft mijn product was Witgoedparts de goedkoopste.

Een zeer tevreden klant.

Voor advies goed en klantvriendelijk te woord gestaan, alsmede een snelle levering. Artikel is precies wat het zijn moet.

Geen spijt van bestelling.

Goede snelle levering goed verpakt

Snel geleverd en het past!!!!

Goede ervaring; snel geleverd en betaalbaar!

Zeer goed en snel

Product netjes verpakt. En snelle service

prima prijs voor onderdeel bosch

Prima prijs voor onderdeel bosch en binnen paar dagen geleverd.

spullen snel geleverd, niet moeilijk doen over retour

spullen snel geleverd, niet moeilijk doen over retour

Prettig bedrijf snelle goede levering

Top product voor een goeie prijs

Snelle service!!

Snelle levering!!

Thnx

Superservice!

Op maandag besteld, op dinsdag in huis. De artikelen waren met de nodige zorg ingepakt.

Hurksestraat 26A

5652 AL Eindhoven

040-287 00 28

Over Witgoedparts

Online specialist in witgoed onderdelen