Gewoon goed

Gewoon goed

Ruim een week gewacht op bestelde filter, na een belletje alsnog ontvangen.

Filter besteld via de website, en uiteraard gelijk betaald. Na een week nog niks ontvangen (inclusief weekend). Zelf erachteraan gebeld. Kreeg excuses van de medewerker en 2 dagen later filter alsnog binnen via de post. Netjes opgelost alsnog maar wel lang wachten in dit geval. Eerste keer dat ik hier heb besteld dus dit kan natuurlijk een keer voorkomen, alleen vervelend dat het mij overkwam ;-)

Prima, máár hád al gereageerd. Succes

Prima ervaring.

Makkelijk bestellen en snel bezorgd. Blij mee!

Goede en snelle levering

handgreep past prima, maar de afdekstrips missen..

Ik had verwacht dat deze afdekstrips er bij zouden zitten: origineellnummer 7426362 Kan dit nog geleverd worden?

Er word na je geluisterd

Had een klacht en ik een verkeerde bestelling door mijn gedaan en om deze dingen op te lossen is er goed geluisterd en een oplossing op maat geleverd. Een tien plus

Prima transactie. Artikel op voorraad, kon direct afgehaald worden.

Onderdeel voor mijn vriezer besteld. Deze kon ik de volgende dag ophalen. Werd netjes klaargezet en was identiek aan het origineel voor een prima prijs. Aanrader wat mij betreft.

Een maand na ontvangst bestelling LASTIGGEVALLEN!

Een maand gelden heb ik een onderdeel besteld bij witgoedparts.nl. Zij werken met de bezorgdienst DPD. Deze heeft niet eens aangebeld bij ons, reed direct weg. We zagen het allemaal vanuit de woonkamer gebeuren. Daarna het pakketje opgehaald bij hun Servicepunt. Nu een maand later, na meerdere telefoontjes naar DPD en ook Witgoedparts krijg ik nog steeds emails en sms'jes dat mijn pakketje er ligt. De eerste keer toen ik Witgoedparts erover belde zeiden ze dat ze er niks aan konden doen en dat de emails niet via hun komen. Vandaag weer! En er staat toch echt hun naam op. Ik vind het nu genoeg om al een maand lastiggevallen te worden door DPD en Witgoedparts. Is dit een nieuwe manier van pesten of zo?

Goede ervaring

Product was gebroken geleverd en direct enkele dagen daarna een andere opgestuurd gekregen.

Zoals omschreven

Volgende werkdag had ik het al in huis. De producten waren zoals aangegeven op de site. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de bezorging.

Erg goed

Product past perfect , en een snelle verzending.

Zeer goed en snel

Nieuw paneel besteld voor onze koel vries combinatie van Liebherr. Goed advies gekregen, we hebben het juiste frontpaneel ontvangen en zeer snel geleverd .

Witgoedparts heeft mij wederom, snel en vriendelijk geholpen in zoektocht. Onderdeel direct gehaald.

Na een zoektocht naar het geschikte onderdeel voor koffiemachine, even telefonisch contact gezocht met Witgoedparts voor controle. Meteen digitaal besteld en betaald. Het onderdeel lag op voorraad dus gelijk afspraak gemaakt om het dezelfde ochtend op te halen. Vriendelijk ontvangen en met vermelden van naam, lag het onderdeel binnen minuut op de balie. Voor specifieke vragen naar nieuw Inbouw koffiemachine, werd gevraagd om even later contact op te nemen, dan had ik de specialist op dat gebied. Vriendelijk en helder.

topppertje

een top bedrijf

prima telefonische voorlichting

Jullie hebben niet bij alle producten fotos zelfs niet bij gelijke producten (een wel en ander niet). Dus was een goede vergelijking om een keuze te maken niet goed mogelijk. Groot minpunt dus. Ik heb toen gebeld en tot mijn verrassing werd niet alleen meteen opgenomen maar ik werd ook uitstekend dus vakkundig en vriendelijk voorgelicht door een jongeman (Ken?). Die wist precies waar hij het over had en toen heb ik het goede product kunnen kopen. Petje af voor die man.

Goed en snel geholpen.

Goed.

Zaterdag besteld en dinsdag in huis. En het juiste onderdeel. Super geregeld.

Perfecte service.

Perfecte service.

Vertraagd waarbij de schuld bij de leverancier ligt.

Als je adverteert op een website met een leveringsdatum dan zorg je ook dat je kan leveren. Ik snap dat de bestelling via een extern bureau geleverd wordt, zijn die vertraagd dan pak je toch zelf de fiets of auto om het te bezorgen? 10 dagen geleden een erg klein pakketje besteld? Zorg ff dat een medewerker die ergens in Amsterdam woont dat pakketje bij mij door de brievenbus doet? Of laat iemand van het post order bedrijf dat bezorgen

Laagste prijs, snelle verzending, helemaal top!

Heel goed begeleid , heel veel informatie en snelle levering

erg klantvriendelijk

Ik ben door siemens doorverwezen naar deze site en vervolgens heb ik gebeld om te vragen of er een zetgroep op voorraad was deze heb ik gelijk besteld via de site en de volgende dag had ik deze in huis en kon ik weer heerlijke koffie drinken. Zeer goed geholpen groetjes

Makkelijk en snel

Zeer snelle levering.

Hurksestraat 26A

5652 AL Eindhoven

040-287 00 28

Over Witgoedparts

Online specialist in witgoed onderdelen