Goede service en vakkundig advies

Mijn flessenrek was stuk van mijn koelkast en wist niet welke ik moest hebben. Mail gestuurd met type nummer , binnen 24 uur antwoord welke ik moest bestellen. Netjes ingepakt en keurig bezorgd. Dankjewel Witgoedparts!!

Zeer goede service tijdens bestellen

Behulpzame medewerker heeft me goed geholpen de juiste onderdelen te bestellen. Dat ging snel, vakkundig en vriendelijk.

Keurig, snel en op tijd

Punctueel geleverd.

Scharnier koelkastdeur kapot. Even zoeken op internet. Bestellen. Volgende dag rond de middag afleveren. Direkt monteren. Binnen 24u weer gefikst. Beter kan eigenlijk niet.

Ik was op zoek naar een onderdeel en kwam bij witgoedparts uit en hadden dit op voorraad, besteld en de volgende ochtend om 9.00 uur lag het klaar geweldig.

Heel tevreden over levering.

Alles oké

Snel goed en op afgesproken tijd

Goede keuze alles zoals beloofd

Keurige afhandeling

Snelle levering en keurig verpakt

snelle en goede service

Werd snel en goed verpakt bezorgd

Top en snel geregeld

Makkelijk contact maken en keurige communicatie en levering

Snel en goed

Goede service en snelle levering!

Blij met de nieuwe knoppen voor ons gasfornuis. Knapt zo op en alles werkt weer!

De beste

Levering duurde absurd lang

Zonder waarschuwing vooraf bleek ik meer dan een maand op mijn bestelling te moeten wachten. Mails hierover werden niet beantwoord. Absurd slechte service.

Vriendelijk telefonisch advies en snelle levering

Vriendelijk telefonisch advies en snelle levering. Enige jammere is dat de grens voor gratis verzending vrij hoog is. Na vervanging van de ovenruit bleek ook de zekering kapot, dat was beter in 1 zending te combineren.

Snelle bezorging

Juiste product, goed ingepakt

goede producten

Alles prima bezorgd

Goede prijs, snelle service

Gebeld voor voorraad en ophaalafspraak, zo geregeld en goedkoper dan anderen in dit geval van een droger onderdeel..

Sneller levering

goede klantenservice

artikel stond niet op de sit, even bellen en het was gepiept

Slechte verpakking

Hurksestraat 26A

5652 AL Eindhoven

040-287 00 28

Over Witgoedparts

Online specialist in witgoed onderdelen