Goede levering

Juist product Correct

Goed geregeld

Gisteren de bestelling gedaan, de volgende middag in huis.

Prima, en snel!

Prima, en snel!

Vlot en snel!

Website overzichtelijk Bestelproces makkelijk en snel Levering heel snel! Ik ben zeer tevreden!

zeer tevreden

ben dik tevreden

is niet helemaal de zelfde filter als de oude maar staat wel als tweede op de foto maar het werkt wel goed als ik hem bij knip

Overzichtelijke webshop en snelle levering

Prima website en snelle levering.

Snelle afhandeling

Snelle maar dure verzending.

Product is goed qua prijs maar de winst halen ze dan bij de verzendkosten.

Bestelling geplaatst en snel thuis gestuurd gekregen

Nog niet mijn spullen ontvangen

Ik ben nog afwachtende op mijn bestelde item. Deze zou geleverd zijn. Natuurlijk kan het mis gegaan zijn bij de levering. Maar helaas heb ik nog niks gekregen en ook nog niet echt een mail gekregen waarmee ik gerust gesteld ben.

goed communicatie en snelle levering

goed communicatie en snelle levering, tevreden over hoe het allemaal is gegaan en het onderdeel bleek ook nog eens de juiste te zijn waardoor wij ook zelf tevreden zijn.

Snel en voordelig

Ik was op zoek naar een kabelhaspel voor een Siemens stofzuiger. Witgoedparts was veel gunstiger in prijs en de onderdelen konden ook afgehaald worden. Bij het afhalen was men nog behulpzaam om het oude onderdeel te vergelijken met de nieuwe om zeker te weten dat het goede onderdeel geleverd werd: TOP

Perfecte levering

Bestelling en levering naar wens verlopen. Snel en het juiste artikel.

Super snelle service, doen wat ze beloven!

Onderdeel voor koelkast nodig. Typenummer invoeren en bestellen wat je nodig hebt. Binnen 2 dagen alles weer in orde. Top!

Gewoon melden wat ik nodig heb, de link volgt en klik ....bestelling is super snel geplaatst en geleverd! En het fijnste is dan dat het nog past en werkt ook.

Snelle levering, goed verpakt, goede prijs

Als ik weer iets nodig heb aan onderdelen, zou ik zeker hier weer bestellen

Tip

Ben tevreden over de levering. Ik had wel liever vooraf een tijdslot geweten waarin de levering zou plaatsvinden. (Deze was wel aangekondigd maar is niet ontvangen :-( )

producten goede kwaliteit, conform afspraak geleverd.

Ik kreeg tijdens besteltraject zeer goed advies.

Prima bedrijf, snelle levering uit voorraad.

Snelle levering en goede service

Waardeloos

Ik heb nog steeds niets vernomen waar en wanneer ik mijn bestelling ontvang of kan komen ophalen

Snelle levering en flink geld bespaard

Ipv 70 euro voor een AEG pomp, nu voor 15 euro klaar!

Prima levering

Snel en goed geleverd erg tevreden

Tip:niet verzenden met DPD

Pakket nog steeds niet binnen. Volgens DPD was er niemand om 13.00! Bezorging bij bedrijf - openingstijden 8.30-17.30 , dus onmogelijk dat er niemand was.

Hurksestraat 26A

5652 AL Eindhoven

040-287 00 28

Over Witgoedparts

Online specialist in witgoed onderdelen