LET OP!! Slechte service, denken niet mee

Je zou verwachten dat ze meedenken als het niet helemaal goed gaat met bestellen maar nee hoor! Omdat de site onduidelijk is, er staat alleen dat het voor een Bosch is, bestel ik een verkeerd onderdeel wat niet past. (net te kort moest zelfde mes zijn maar dan iets langer) Onderdeel kost 13,46 verzendkosten zijn al hoog, 5,95 maar ok. Nu moet ik op eigen kosten het artikel retourneren en neen nieuwe bestellen Totaal 17,85 aan pakketkosten Onderdeel 13,46 Geen enkele vorm van coulance of meedenken

uitstekend

uitvoerige informatie, snelle levering

Had misschien wat sneller gekund

direkt het goede gestuurd

Onze Bauknecht combioven is al 15 jaar oud en er ging een drukknop kapot, deze gevonden op jullie website. Paste perfect en hij doet het weer voor €20,- Geweldig anders hadden we een nieuwe moeten aanschaffen.

Goed geholpen aan de telefoon

Informatie over de bestelling Goed aangegeven dat de bestelling later kon komen door drukte

Prima, snel geleverd.

Je vaatwasser, daar wil je niet te lang zonder. Onderdeel gelukkig snel geleverd, meteen geïnstalleerd en vaatwasser draait weer. Fijn!

Supersnel

Bestelling volgende dag geleverd, ik hou ervan!

Snelle reactie en actie na een verkeerde levering

Na een verkeerd artikel te hebben ontvangen contact opgenomen via mail. Ik kreeg zeer snel reactie waarin me verteld werd dat het correcte artikel alweer onderweg was. Ze zalde me ook niet op met gedoe voor het terugsturen van het incorrecte onderdeel. Ondanks het foutje dus een erg positieve ervaring.

snelle levering en goed

Ze leveren snel en er is een goede communicatie. Erg fijn om hier iets te bestellen

Snel

Goed product

Prima product geleverd

Zochten een flessenbak/deurvak voor onze bosch koelkast. Product was €23 goedkoper dan elders. Past perfect. Wij zijn blij.

Binnen 1 dag weer wassen

Het filter van de wasmachine was kapot. Snel gevonden bij Witgoedparts. Zoals er stond, zou het binnen 1 dag geleverd worden en dat was ook zo. Tijdstip van bezorgen klopte ook (bedankt Post.nl). Dus er kon snel weer een wasje gedraaid worden.

Goede en snelle service

Simpele, heldere site, snel en correct geleverd ..Top !

Witgoedparts een bedrijf om aan te bevelen

Alles van het begin tot het eind perfect geregeld

Snel!

Uitstekende service

Deze medewerker (Kevin) heeft geweldig zijn best gedaan om het zeer moeilijk verkrijgbaar onderdeel een ontstekingstrafo voor een Siemens gaskookplaat mij te bezorgen. Hij belde mij zoals afgesproken terug om te vertellen dat hij het onderdeel kon leveren. De volgende dag had ik dit onderdeel al in huis. Prima! Witgoedparts weet ik een volgende keer zeker weer te vinden.

Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering.

Top...snelle en correcte levering

Kleine beetje geduld…

Klein beetje geduld maar dan heb je ook wat! Helemaal blij met mijn bosch aandrijving! Het enige is dat het niet de volgende dag voor de deur ligt door corona.. tja .. het is wat het is! Maar ik ben blij en kan weer aan de slag!

Het juiste onderdeel snel geleverd.

Bestelling ging soepel, prijs is scherp. Levering de volgende dag netjes verpakt geleverd.

Men doet wat men belooft

Men doet wat men belooft. Gisteren besteld, vandaag in huis. We moeten het element nog monteren, dus daar is nog niets over te zeggen.

heel goed

De koffie lepel wat heb ik bij jullie bestelt past goed en was netjes en goed verpakt aangekomen ik raad dit product aan.

Niks op aan te merken. Prima

Nog steeds top

Hurksestraat 26A

5652 AL Eindhoven

040-287 00 28

Over Witgoedparts

Online specialist in witgoed onderdelen