Duidelijke website

Via zoeken op Google ben ik op de website gekomen. Ik vond zeer snel het onderdeel welke ik nodig had.

Eerst gebeld omdat ik niet zeker wist welke ik moest hebben. Heel vriendelijk en goed geholpen. Via webshop besteld en binnen 2 dagen binnen.

goede ervaring

is goed

Ik heb het verkeerde onderdeel besteld dankzij slechte omschrijving

De liebherr handgreep vrieskist is te koop in 2 delen wat ik niet wist. Via google zoeken op de goedkoopste dan kom je op het bovendeel van witgoedparts. Er staat wel bovenzijde bij maar nergens een waarschuwing dat de handgreep uit 2 delen bestaat. De foto bij de bovenzijde is van de onderzijde! Groeten John van Lieshout

Het kan niet beter!!!!!!!

Erg snel geleverd.

vlgs verwachting

Prima product en snel geleverd

Nog niets ontvangen

Sturen mail over tevredenheid terwijl ik nog niets heb ontvangen. Hoe kan ik dan een oordeel geven.

Orgineel onderdeel maar veeeeeel goedkoper

Het was te mooi om waar te zijn, maar het is wel zo. Mijn Bosch bakrooster is bijna 55% goedkoper dan ieder andere webshop of winkel. Inclusief verzendkosten was het nog steeds goedkoper.

Prima, snelle levering

Doen wat ze zeggen

Ik heb ruim een maand geleden onderdelen besteld en daarna niks meer gehoord

Sinds mijn bestelling heb ik behalve de bevestiging en de betaalbevestiging helemaal niets meer gehoord. Ik heb 2 weken geleden contact gezocht om navraag te doen waarom de levering zo lang duurt..ook op die mail geen respons. Erg slechte service.

Goed produkt en op tijd

Goede prijs, snelle levering

Goede prijs, snelle levering

Gisteren besteld, vandaag rond middaguur in huis.

Vandaag besteld in morgen in huis

Alles is perfect gegaan!

Alles word duidelijk in mails doorgegeven over de bezorging, dat is heel fijn. Het was goed verpakt en we zijn er blij mee!

Prima! Bestelling goed ingepakt!

Prima, bestelling dinsdagavond besteld, donderdagmiddag bezorgd! Alles netjes ingepakt!

Snel geleverd hier prijs

Duidelijke website, Snelle afhandeling

In orde.

Aankoop ging vlot, levering iets later dan verwacht (ook 1 dag extra door koerierdienst). Bij artikelnummer 00637947 mocht vermeld staan dat het al 2 stuks betreft (2 op foto uit verschillende hoeken, dus niet 100% duidelijk).

Snel

Het product werd snel geleverd

Uitstekend!!!

Op zondagmiddag besteld via een makkelijke en duidelijke omschrijving. Maandag rond 12: uur al in de bus ! Super site !!!

Hurksestraat 26A

5652 AL Eindhoven

040-287 00 28

Over Witgoedparts

Online specialist in witgoed onderdelen