Goed advies en snelle levering

Had een bestelling gedaan van een paar onderdelen voor een diepvriesvakje van een ijskast. Na ontvangst bleek dat ik 2 onderdelen niet nodig had. Netjes geregeld proces van retour zenden

Snel en accuraat

Super!!!

Super aardige medewerker die met de klant meedenkt! Goede ervaring met dit bedrijf!

Prima bedrijf snelle levering

Alles prima geregeld

Het zoeken ging prima en bestellen gemakkelijk.

Prima bedrijf, aanrader.

Bestelt op vrijdag, dinsdag geleverd, zoals opgeven.

Geleverd wat verwacht wordt

Snelle levering van goede kwaliteit producten

zeer goede en snelle levering

snelle levering en goed afgehandeld en goed product

artikel was goede prijs, en snel geleverd

supper

Alles oke

Goed geholpen en snel ontvangen

Goed geholpen en snel ontvangen

Snel

Snelle levering, alles was duidelijk.

Zeer snelle levering

Zeer snel geleverd

Snelle bezorging, vind alleen dat €5,95 bezorgkosten voor een pakje dat in de brievenbus kan, maar door pakketdienst wordt bezorgd, wel erg veel

Goede service en correcte technische info na telefonisch contact.

Zie boven.

Super snelle levering

Duidelijke site, vrijdag middag 16.00 uur besteld en zaterdag 9.30 uur ontvangen.

Zelden zo veel service en klantvriendelijkheid meegemaakt. Top,top,top.

Uit hun eigen beweging heeft men alles in het werk gesteld om ons aan het door ons gevraagde, maar zeer moeilijk te verkrijgen, onderdeel te helpen. Één van de medewerkers is zelfs in de auto gestapt om elders nog te kijken of men daar eventueel het door ons gezochte onderdeel had.

Helaas is produkt nog niet geleverd

Helaas is produkt nog niet geleverd

Zoals het hoort

Duidelijke site; communicatie prima

Prima artikelen

Precies wat ik zoek,ruime keus en snel geleverd

Levering erg lang

Op jullie site staat levering binnen 24 uur ik heb voor dit koelkastonderdeel 4 dagen moeten wachten vind ik te lang ga dus in het vervolg ergens anders bestellen die wel binnen 24 uur leveren

topmateriaal persoonlijk goed geholpen en snel geleverd

Ik werd vriendelijk te woord gestaan. Wat ik wilde bestellen stond niet op de website. Het werd op de website gezet binnen 10 minuten. Ik had het artikel binnen 2 dagen in huis . Goede kwaliteit

Hurksestraat 26A

5652 AL Eindhoven

040-287 00 28

Over Witgoedparts

Online specialist in witgoed onderdelen