Vier jaar geleden heb ik bij kringloop Amersfoort een Bosch gasfornuis gekocht. De man vertelde me dat ik de gasfornuis zonder "angsten" kon kopen omdat ik alleen de knop moest kopen. Kortom, de gasfornuis stond in de garage voor 4 jaar. Twee weken geleden dit bedrijf ontmoette en naast de knop de ontbrekende onderdelen kon kopen. Dienst: 10 Levertijd: eerder dan verwacht. Bedankt!

Snel levering, orginele onderdelen vakkundig advies.

Uitstekende service, snelle en nette levering van het product

Ik heb gisteren voor de Indesit koelvriescombinatie een nieuw diepvriesvak klep besteld. Vandaag deze al mogen ontvangen. Ik ben zeer tevreden over de uitstekende service en goede communicatie, alsook de snelle, en nette levering van het product. Dank jullie wel.

Goede ervaring

De ervaring is in feite goed. Behalve een miscommunicatie betreft verlate compleetlevering. Moeilijkheid van levering werd niet naar mij doorgespeeld. Pas naar een telefonische herinnering kwam de zending op gang ..maar dan ook razend snel.....

Prijs zonder BTW gegeven. Waardeloos.

Prijs inclusief BTW aangeven bij het product. Jullie blijken duur te zijn. Ik koop niet meer bij jullie.

Perfect service.

Even gebeld voor zekerheid of ik het juiste product had gevonden. Goed geholpen en volgende dag al in huis. Super.

Duidelijk en correct

Prima service en duidelijke productomschrijving, hierdoor is de reparatie snel af te wikkelen.

Goed en snel, dank je wel! Koelkast sluit weer.

Goede klantenservice

Hittepomp voor Siemens vaatwasser besteld via de website en na een half uur kon ik deze ophalen. Hoewel Siemens zelf een bepaald type voorschrijft voor mijn vaatwasser bleek deze toch niet te passen. Even gebeld met Witgoedparts en kon deze zonder problemen ruilen tegen een een ander type. Deze paste wel.

Snelle bezorging

Perfecto

Geleverd conform afstemming, snel en keurig verzorgd

Snelle levering. Alles perfect.

Netjes afgehandeld. Alles prima.

Goed geregeld

Wat ik zocht meteen gevonden op de site. En ook meteen het juiste product, duidelijk foto op de site heeft me overtuigd om meteen te bestellen

Zeer behulpzaam

Ik had ombouw sproeiers voor een merk type nodig en na telefonisch contact werd ik heel netjes en professioneel geholpen, waarna ik het online besteld had. Top ben zeer tevreden!!!

prima ben heel tevreden

kan niet beter het was prima

Ottimo Servizio

Pratico il pagamento, rapido il trasporto.

• Ci consiglieresti? Si

Goed en niet duur

Niet duur, ook gelijk antwoord op vragen. Goede service

Netjes

Netjes in de info en levering

Mooi duidelijk en helder

Snel en duidelijk

Snelle service.

Besteld en snel geleverd.

Snelle levering, duidelijke beschrijving bijgevoegd voor installatie. Veel onderdelen te vinden op de site.

Super snel

Snelle levering, nette prijs en bestelling eenvoudig gemaakt

Helemaal goed!!

Prima.

Hurksestraat 26A

5652 AL Eindhoven

040-287 00 28

Over Witgoedparts

Online specialist in witgoed onderdelen