Snelle levering, maar trage reactie en gebrekkige productinfo.

Ik was op zoek naar een branderdeksel voor een oud model Etna fornuis. In het contactformulier op de website heb ik benodigde informatie beschreven. Anderhalve week later had ik nog steeds geen reactie. Op de website op goed geluk dan toch maar een universeel dekseltje besteld, voor ondermeer Etna modellen. Er stond helaas geen maat bij, en bij ontvangst bleek het dekseltje te groot te zijn. Miskoop dus. Het was wel heel snel geleverd.

Snel geregeld tegen een goede prijs

De koelkast had een geleide rail nodig. Eenvoudig gevonden om de website. Besteld en volgende dag in huis. Erop schroeven en de klus is klaar.

Slecht

Ik wil iets retour sturen heb al 3 emails Gestuurd en krijg geen enkele reactie terug

correct en keurig behandeld

ik had een lichtglaasje besteld via jullie site, voor mijn afzuigkap, helaas veel te groot. teruggestuurd. Een 2e poging gewaagd, maar via de telefoon met een medewerker, helaas weer te groot. Nu moet ik het weer terugsturen, en dat kost me weer extra verzendkosten. BETALEN JULLIE MIJ DAT TERUG ???? Ik wil gewoon een lichtplaatje voor mijn Pelgrim afzuigkap, van de afmeting 32 cm lang en 6.5 cm breed met een schroefgaatje erin. Model WA205WIT. Art. No. 591838/01 wie kan mij hieraan helpen. Theo Spijkers

Prima service en snel

Vlugge levering

Vlugge levering Maar iets te groot model , kleiner model aangevraagd.

Correcte levering

De levering was correct. Enkel was er een verschil tussen de werkelijke levertermijn en diegene die op de website stond. Ik werd hierover wel tijdig verwittigd. Voor mij maakte de vertraging niet zo veel uit, maar ik kan begrijpen dat bepaalde klanten die rekenen op een snelle levering hierdoor ontgoocheld zouden zijn.

Uitstekende service en snel.

Mooi product

Goede informatie, snelle levering, en een mooi product voor een schappelijke prijs

Perfect en supersnel geleverd

Pats... het glas van de oven springt stuk om 16u15, gedemonteerd en diezelfde avond nog glas en dichting besteld rond 17u30 en de volgende middag al in huis, en onmiddellijke gemonteerd. Dus binnen 24u mijn oven zelf kunnen herstellen. Top service...

Juiste product op tijd

Vooral bij onderdelen wil het gemakkelijk mis gaan. Lees de reviews bij andere onderdelen sites maar... Dit is de tweede keer dat ik bij Witgoedparts iets bestel. Beide keren keurig op tijd en beide keren het juiste product. Besteld en gelijk volgende dag bezorgd. Heerlijk.

Eergisteren besteld, vandaag geleverd. Gewoon goed

Ok

Vlotte en juiste service

In een handomdraai was alles geregeld.

Heel goed geholpen.

Binnen 3 dagen is de zending bezorgd. Top service.

Goedkoopste!

Onderdeel van mijn diepvries besteld, was snel geleverd en pastte prima. Was goedkoopste adres, andere shops zaten 5 euro hoger.

Duurt veel te lang

Duurt veel te lang, ga nooit iets meer bestellen met deze vervoerder,

Niet verzonden binnen 1 dag.

Helaas is het artikel niet dezelfde dag verzonden. Op vrijdagochtend besteld en pas op donderdag geleverd gekregen (heb op dinsdag gemaild wanneer het artikel verzonden zou worden werd op de woensdag pas verzonden). Jammer.

Binnen een dag in huis.

Snel en volgens afspraak

Binnen drie dagen bestelde artikelen ontvangen.

Snel en gemakkelijk

Super snelle levering

Prima ervaring, gemakkelijk besteld en snel geleverd

Prima ervaring, gemakkelijk besteld en snel geleverd

Prima geregeld

Snelle, goed ingepakte levering mijn dank

Besteld en snel kunnen afhalen.

Hurksestraat 26A

5652 AL Eindhoven

040-287 00 28

Over Witgoedparts

Online specialist in witgoed onderdelen