Snelle en goede service

uiterst tevreden

Parts gevonden die ik nodig had

snel geleverd

Netjes en snel geleverd

Netjes en snel geleverd

Behulpzaam aan de telefoon, flexibel en snelle levering

Behulpzaam aan de telefoon, flexibel en snelle levering

Geweldige service en snel geleverd

Gewoon perfect

Product was zoals omschreven en super snel bezorgd, de dag ervoor laat besteld en volgende dag in huis

Goed, lekker makkelijk onderdelen zoeken

Makkelijk onderdelen zoeken omdat ze de onderdeelnummers vermelden. Hierdoor bestel je snel en gemakkelijk de juiste onderdeel.

Afleveren zelfde dag of volgende dag, klopt niet

maandag besteld, vandaag ( woensdag 15.45uur ) nog niets gezien.

Zoek, klik, klaar!

Prima service, snelle levering!

Goede service snel

TOP, een aanrader

Zoeken, bestellen en afhalen. Alles binnen een uurtje geregeld

Goede hulp, kon niet makkelijk vinden wat ik zocht

Ik kon het gewenste onderdeel niet vinden op de site. Maar 1 mailtje naar de klantenservice was genoeg om een link naar het juiste onderdeel te ontvangen. Snel geleverd en netjes verpakt.

Het is raar te vragen naar je ervaring als het product nog niet geleverd is

Het is raar te vragen naar je ervaring als het product nog niet geleverd is

Very good service!

Very good service!

Goede, duidelijke site.

Prima levering

Stond 2 dagen levertijd maar wegens corona moest ik 20 dagen wachten. Na een belletje gaf meneer aan om ergens anders het te kopen en te leveren. Dat is ook gebeurt. Super.

Snel en doeltreffend

Na het opzoeken van de onderdelen op de site toch nog even contact opgenomen. Goede en snelle service, ook het plaatsen van de juiste gegevens op de site ging soepel Complimenten voor de vriendelijke en goede service

Okay

Correct op hoogte gehouden

Stijlvol en authentiek hotel in het centrum van Zeist

Een mooi, stijlvol hotel in het centrum van Zeist met een werkelijk fantastische keuken. Het drie-gangen diner was wat hier het verschil maakt. De kamers zijn netjes en schoon, maar steken qua comfort niet boven de middelmaat uit. Het grote, comfortabele bed maakt hier een uitzondering op.

Nog niets ontvangen

Ik heb helaas mijn product nog niet ontvangen Gaat iets fout bij bezorging Weet niet waar het nu is en of en wanneer het nog komt Ligt waarschijnlijk aan DPD

Nog niet ontvangen

Hebben het nog niet ontvanken

Geen probleem, produkt zoals besteld geleverd

Mooie nieuwe spots voor de afzuigkap. Levering duurde wel een week maar dat was geen probleem

Snelle levering en goede pasvorm

Alles goed verzorgd

'zeer goed

Het hengsel van de watertank van onze koffiemachine was afgebroken. Via Google witgoedparts gevonden. Snel geleverd, nette prijs.

Hurksestraat 26A

5652 AL Eindhoven

040-287 00 28

Over Witgoedparts

Online specialist in witgoed onderdelen