Snelle service een ruim assortiment

Van dit soort site word ik vrolijk

Zeer slecht. Walgelijk onbeleefd en onbeschoft aan de telefoon te woord gestaan.

Productomschrijving bleek een typefout te hebben. Ik dacht 15 meter afvoerslang te hebben besteld, maar dit bleek 1,5 meter te zijn. Toen ik hiervoor belde kreeg ik te horen dat "elke weldenkend mens wel kon begrijpen dat een slang van 15 meter niet bestaat". Nou, voor iemand die niet vaak een vaatwasser installeert is dit dus niet duidelijk!!! Ook de retourvoorwaarden zijn erg raar. Omdat ik niet heb gekregen wat ik heb besteld moet ik toch de retourkosten a €6,95 zelf betalen om vervolgens €7,95 terug te krijgen. Als ik zelf iets verkeerds had besteld kon ik het me nog voorstellen, maar dit is gewoon belachelijk.

Ontzettend snel, mooier dan verwacht en goed!

Als hierboven

Artikel sneller dan snel besteld en geleverd!

Kan niet beter A+++

Snel en goed.

Lekker snel verzonden, Prima.

Lekker snel verzonden, Prima. Alleen was de bezorger wel erg snel weg, was op een ander adres geleverd, bij de buren. :)

snelle service

snelle service. helaas wel jammer dat je voor 1 enkel wartel/schroefje 6 euro verzendkosten moet betalen. beetje overdreven om het met pakketpost te sturen.

Prima bedrijf

Ruim assortiment. Duidelijke website en snelle levering!

super

snel verstuurd

Goede service en snel geholpen

Supersnel

Zo snel, een pitstop van red bull is er niks bij

Top.

Snelle levering super informatie voorziening

Goede en snelle levering, ben zeer tevreden.

Super, goed advies en goede bezorging !

Super, goed advies en goede bezorging !

Zeer snelle levering . Makkelijke website, met goede uitleg.

Bak past prima

Omdat we bezig zijn met verbouwen hebben we geen bel maar een briefje met graag achteom. Helaas is het pakje zo aande deur gezet en kreeg ik een mail dat pakje bezorgd was. Ons achter om is maar 4 meter verder dan de voordeur. Jammer. Het zou niet de eerste keer geweest kunnen zijn dat het meegenomen zou kunnen worden Drukke weg en winkel naasten. Gelukkig zag ik de mail en heb het binnen gehaald

Snelle verwerking

Top dienst

Snel en goed

Duidelijke site

Snelle levering en goed product

Mijn stofzuigerzakhouder was gebroken en ik kon mijn huis niet meer stofzuigen. Ik heb de bestelling geplaatst en na 48 uur had ik de zak houder in huis. Heel erg blij mee. Het past goed en het is een stevig product

Fantastisch!!!!

Super prijs, snelle levering perfecte kwaliteit. Geen minpunten

Geweldig snelle levering

Geweldig snelle levering en goede comminucatie, top

article qui ne correspond pas

je voulais le porteur de dosette piccolo Xs (MS-622727) mais pas l'article envoyé

Goede ervaring

Hurksestraat 26A

5652 AL Eindhoven

040-287 00 28

Over Witgoedparts

Online specialist in witgoed onderdelen