Netjes op tijd en goed verpakt

Plastic onderdeel erg zorgvuldig verpakt

zeer traag

erg langzam verzending

Heel tevreden

Vrijdagmiddag besteld.zaterdag morgen al bezorgt voor half 10.echt super snel.top

Slechte bezorging

Op tijd verzonden artikel was goed maar niet tevreden over dpd zijn niet aan de deur geweest ,was thuis en direct naar ophaal punt waar ik ook nog parkeergeld moet betalen waar betaal ik dan verzend kosten voor ??

Gekregen wat ik bestelde, onderdeel past en werkt.

Snel en correct

Snel en correcte

Super en snel geleverd!

Super en snel geleverd!

Niet goed, maar dat ligt aan de vervoerder en niet aan Witgoedparts.

Bij opening van het pakket bleken twee van de drie diepvrieslades beschadigd. Een met drie scheuren en een helemaal gebroken. Maar één telefoontje naar Witgoedparts bleek genoeg om voor vervanging te zorgen. Prima opgelost dus.

Ik had per ongeluk 2x mijn bestelling geplaatst, gebeld om dit te melden en binnen 10 minuten geld terug op de rekening. Snelle service en snelle levering van het product Vriendelijk personeel

In plaats van 2 ontving ik 1 onderdeel. Mail gestuurd en de volgende dag nieuwe set gekregen. Snel en top opgelost. Prima service.

Levertijd wat lang maar goed product!

De levertijd was waar langer. Maar uiteindelijk gewoon een topproduct geleverd tegen een goede prijs. Tevreden dus

Juist artikel, volgens planning

Juist artikel keurig op tijd volens afspraak

Netjes afgerond!

Snelle beorging en afhandeling.

Goeie wijze van bestellingen snelle levering

Snelle levering met goeie bezorgdienst

Top services!!!

Really happy Witgoedparts really knows how to treat clients and care about their business. After so many negative expiriences they make me realized that there are still some good employees and business out there!!! Top my shop to go when i need any product. Keep the good work.

Onderdelen snel geleverd.

Onderdelen snel en netjes geleverd.

Super.. Snel 'n een goede aflevering.

Ga zo door...

Supersnelle levering. TOP Service

Supersnelle levering. TOP Service

Niks te klagen. Heb mijn product, binnen een paar dagen, in goed orde ontvangen.

Allemaal prima geregeld

Snel en goed geinformeerde levering

Prima product

Snelle levering en volgens verwachting

Prima gegaan

Prima gegaan.

Hurksestraat 26A

5652 AL Eindhoven

040-287 00 28

Over Witgoedparts

Online specialist in witgoed onderdelen