Perfect!!

Super snelle service, echt Perfect!!

Snelle gerichte service

Ik was op zoek naar een artikel waarvan ik de naam niet wist. Via e-mail contact gezocht en al snel had ik een bericht terug met een link naar het juiste artikel waar ik meteen kon bestellen. Top service! Zeer tevreden!

niet geheel tevreden

na 2 weken heb ik contact gezocht war de bestelling bleef, pas toen kreeg ik bericht dat het artikel niet op voorraad was en nog moest binnenkomen. was toch een stuk prettiger geweest als dit op voorhand was gemeld

Bestelde onderdeel snel geleverd en goed verpakt.

Gelukt

Had vanochtend een mailtje gestuurd waar het pakketje bleef, maar gelukkig is het vanmiddag binnen gekomen. Onderdeel geplaatst. Vaatwasser draait weer prima. Bedankt.

Product goed vindbaar, snel in huis

Product goed vindbaar, snel in huis

Levering op tijd en vriendelijke bediening

Prima service en goede levering. Artikel eerder gekocht. Prijs was wel flink hoger

Betreft originele bakplaat van Bosch. Levering ondanks covid-19 binnen 3 dagen in huis. De bakplaat voldoet aan alle verwachtingen. AL met al zeer tevreden.

Snelle levering, uitstekende service.

Levering is top, na betaling word dezelfde dag of de dag erna de bestelling verstuurd. Hierbij krijg je ook meteen een melding vanuit het bedrijf maar ook via de post (track en trace) Mijn ervaring is bij geleverde product dat deze defect was, bedrijf doet niet moeilijk en vraagt voor een e-mail met bijbehorende foto’s. Na het versturen van deze feedback versturen ze alsnog het nieuwe product op dezelfde dag. Hierbij zie ik ook dat service uitstekend is en zelfs ook te woord staan via telefonisch contact is super.

Niet zo beste ervaring, helaas...

Ik heb op donderdag (afgelopen zondag bestelling gedaan!) na het plaatsen van mijn bestelling nog niet te hebben ontvangen, met Witgoed zelf maar gebeld. Bestelling was men vergeten te pikken en klaar te maken. Zou men alsnog doen. Vandaag (zaterdag) heb ik de bestelling mogen ontvangen. Bijna een week later dus. Hier moet dus beter mee omgegaan worden.

Prima en snelle levering

Top, bedankt voor de snelle levering

Onderdeel was niet op de site maar met 1 telefoontje kon ik alsnog binnen 2 minuten bestellen.

Flabbergasted

Zo snel heb ik nog nooit iets geleverd gekregen echt klasse

Snel en behulpzaam

Het onderdeel dat ik nodig had was er binnen een paar uur. Later bleek dat ik het niet nodig had en kon ik het eenvoudig weer terug terugbrengen.

Snel geleverd, juiste product

Snel geleverd, juiste product

Prima geholpen via telefoon, daarna nummer intoetsen wat ik kreeg precies het goede artikel en kon gelijk bestellen

snel geregeld alleen jammer dat de eerst levering niet de juiste maat had

ik heb contact opgenomen en toen is er een nieuw gekomen en heb ik het eerste retour gestuurd

Snel en goed

Origineel onderdeel, snel geleverd. Prima

Origineel onderdeel, snel geleverd. Prima

Uistekend

Sorry aardig super snel top top bedrijf thanks groeten Patrick penning de vries

snel en goed geregeld

Betaalbaar en zeer goed passend.

Goed bereikbaar en alles snel voor elkaar

Goed bereikbaar en alles snel voor elkaar. Medewerker is vriendelijk en kon mij ook snel helpen. Top geregeld

Hurksestraat 26A

5652 AL Eindhoven

040-287 00 28

Over Witgoedparts

Online specialist in witgoed onderdelen