Ben super goed geholpen nu moet het nog passen

Onderdeel zoals verwacht

DPD heeft wel erg lang op zich laten wachten..... In het weekend besteld, donderdag geleverd. Ligt vanaf maandagavond in Oirschot bij DPD klaar. Ik zou een andere vervoerder zoeken....

Zeer slecht

Het pakket zou moeten worden afgeleverd in Overveen. Ik was niet thuis en kreeg bericht dat het pakket bij de buren is afgeleverd, maar dan wel 10 km verderop in Heemstede.

Erg snel

Had iets besteld in coronatijd en kon het toch snel ophalen. Erg fijn als je het echt nodig hebt.

Goeie service

Binnen uur na bestelling een belletje om te garanderen dat ik het goede onderdeel besteld had. Top!

Na telefonische info kregen wij perfecte en hele vriendelijke hulp. De levering was sneller dan we hadden verwacht.

Wat een service

Ik had twee artikelen besteld waarvan een niet op voorraad. Direct gecrediteerd en toch geen verzendkosten in rekening gebracht. Had nml gezien orderbedrag wel gemogen. Super netjes. Heel vriendelijk geholpen.

prima afhandeling en levering

uitstekend

Snel en goed

Levering van onderdeel waarvoor de fabrikant het liet afweten

Prima zoals het hoort.

Prijs van de verlichtingskapjes afzuigkap wel erg hoog maar het ziet er weer goed uit.

snelle service ,. kwam helaas kapot aan

Mijn ervaring was goed

Mooie prijs

Mijn product was goed te vinden op de site. Wel was het een gok of mijn product bij de juiste keukenmachine hoorde. Krijg je een lijst met type nummers en vervolgens een vraagteken. Ik vind de verzendkosten veel te veel. Product 4,95, verzendkosten 5,95. Pakje kon door de brievenbus en woog bijna niets.. Doe daar wat aan!

Beste prijs en snelle service!

Beste prijs en snelle service!

Kon beter

Ik moest 4 kilometer fietsen om de bestelling ophalen, bij één fiets winkel, terwijl bij mijn huis is altijd iemand aanwezig. En laag geen brief in de postbus,als bewijs dat koerier is geweest.

Duidelijk

Wat ze beloven doen ze voorzien in een degelijke verpakking.

besteld en de bvolgende dag al in huis ook al was het een vrij oude was machine van miele

Prima!!!

Goede ervaring !!!

super snelle en correcte levering

zeer tevreden beveel het iedereen aan.

Uitstekende service

Vanaf de bestelling tot de bezorging was de service bijzonder goed: communicatie over het stadium waarin de verzending zich bevond, bezorging al de volgende dag op het aangegeven uur. Kortom: ga zo door!

goede afhandeling

snel en accuraat

Precies wat er beschreven stond.

Exact wat er geleverd moest worden.

Precies op tijd correcte bezorging

Hurksestraat 26A

5652 AL Eindhoven

040-287 00 28

Over Witgoedparts

Online specialist in witgoed onderdelen