Top ben er echt blij mee.

Beter dan dat ik had verwacht en voor zo een mooie prijs perfect.

Zeeeeeeeer slecht

Ik hen een simpele koelkast lampje besteld en betaald en nu na 4 weken wacht ik nog steeds. Nog nooit zo slechte servies meegemaakt. het lijkt dat er mongolen weken bij deze bedrijf.

Klasse

Kennis van zaken

Slecht

Lampje voor afzuigkap is al na negen maanden stuk. Ja, ik krijg een nieuwe als hij niet ouder is dan twee weken. Hoezo? De vorige lamp heeft het 15 jaar gedaan! En hoezo moest ik het lampje destijds contant betalen??

prime materiaal

Heb de schokbrekers inmiddels geplaatst en ben tevreden. Alleen de DPD heeft de boel geflest. Maken een afspraak voor vrijdag 13.30 en leveren na het paasweekend. Was ik niet echt blij mee. Maar vooruit, alles is nu OK Groet E.smits

Snel

Niet goedkoop maar wel goed

Duidelijke en vriendelijke telefonische info en snelle bezorging van mijn bestelling.

Hele goede dienstverlening

Goede ervaring

Snelle levering ( netjes en goed verpakt )

Snelle levering ( netjes en goed verpakt )

Goede en snelle service

Na de bestelling is het product binnen 2 dagen geleverd. Erg fijn dus. Product voldoet aan de verwachting en past prima.

snelle levering, goede hulp aan telefoon

snelle levering, goede hulp aan telefoon perfekte scharnieren die zonder problemen gemonteerd konden worden

Kwam keurig netjes aan en zag er netjes verpakt uit

Snelle bezorging! Product uitstekend!

Binnen 2 dagen bestelling in huis wat in deze tijd toch lekker vlot is!! Het product was een pannendrager van bauknecht wat precies dezelfde als het origineel was! Perfect!

Supersnelle levering!

Verbazend snelle levering in tijden waar we wat meer geduld nodig hebben en levering op zaterdag! Onderdeel past prima en in nette staat geleverd!

Overzichtelijke website, lichte vertraging bij levering door DPD

Dank zij de zeer overzichtelijke website, kon ik de juiste Bosch/Siemens originele deurgreep voor de wasdroger bestellen. Enig minpuntje is de relatief hoge kost voor verzending en verwerking en de vertraging bij het afleveren van het item. Door DPD werd gemeld dat het item tussen 14u57 en 15u57 zou geleverd worden. Zonder enig bericht over vertraging, vond ik het item pas 's anderendaags in mijn postbus.

Ik ben de twist pad van mijn inductie kook plaat kwijt geraakt en dat voor de paas dagen. Ik heb telefonisch contact gehad maar hij was niet op voorraad. Toch hebben ze de moeite voor mij gedaan om bij de leverancier te checken, mij terug te bellen en direct te verzenden Wat een service Ik kreeg hem vandaag binnen 24 uur in huis en kan weer koken met de paas.

Op de site stond levering 1 a 2 werkdagen, waren er 4. Scherpe prijzen!

top top top .

alles hebben ze waar ik om vroeg

prachtige organisatie !!!

stipipt op tijd ; vlugge bediening ! Proficiat !

geweldig en op tijd bezorgt

geweldig en op tijd bezorgt

Hele snelle service

Tevreden!

Producten werden snel geleverd, tegen een redelijke prijs.

Duidelijke produkt info, afhandeling en snelle levereing.

Zeer goed. Supersnelle levering

Zie boven

Hurksestraat 26A

5652 AL Eindhoven

040-287 00 28

Over Witgoedparts

Online specialist in witgoed onderdelen