Uitstekende afwerking van mijn bestelling

zie boven

Ruim assortiment en maken waar wat ze beloven

Ik was op zoek naar een redelijk specifiek onderdeel van een Bosch stofzuiger. Witgoedparts had dit als een van de weinige op voorraad. Prijsstelling was prima. Deel werd binnen twee dagen geleverd. Van harte aanbevolen.

Koopgemak en service zijn goed. Alleen laat de levering wat lang op zich wachten. Ook bleek, dat het door mij bestelde onderdeel (verlichting-schakelunit van afzuigkap) een andere contact/indeling in een van de stekkers had. Dit was vooraf niet te controleren. Gelukkig kon ik het zelf verhelpen.

Seer prettig

Bij telefonisch contact vriendelijk te word gestaan, werd kundig en goed advies gegeven

Klantvriendelijk en snelle levering

Na telefonisch contact werd mijn wens ingevuld en vervolgens de belofte nagekomen

Snelle levering, gemakkelijk te vinden op de site.

Prima bedrijf

Alleen erg veel mailtjes over de order, dat mag minder

heel tevreden!

Het juiste artikel snel geleverd, goede prijs. De verpakking was wel erg groot.

Heel goede service en snel geleverd!

In het doolhof van pompen voor een wasmachine hebben ze de juiste helpen uitzoeken en zeer snel geleverd

Snelle accurate levering.

Goed tot zeer goed

goede service, je wordt keurig te woord gestaan als je belt, produkt is de dag na bestelling keurig

goede service, en niet duur

Goed en snel

Had snel mijn onderdeel gevonden

Zo goed als het origineel

Snel bezorgd en zoals beloofd

Goed onderschaal magnetron goede kwaliteit

Magnetron onderschaal was snel geleverd en goede kwaliteit

snel en goed geregeld

Heel vlotte bestelling en levering. Goed geregeld. onderdeel is ingebouwd en de machine loopt weer als een zonnetje

Rode dop luchtdoorlaat zit los

Rode dop voor ontluchting zit los er valt er regelmatig af.

Vriendelijke mensen en erg hulpvaardig

Goed en snel

Website voor onderdelen duidelijk en gedetailleerd zodat je zeker weet dat wat je besteld ook goed is.

Top levering

Super snelle levering

Blij met de snelle levering

Snelle levering.

Duidelijke informatie over verzending e.d.

Snelle levering en goed contact met een medewerker

Hurksestraat 26A

5652 AL Eindhoven

040-287 00 28

Over Witgoedparts

Online specialist in witgoed onderdelen