Product in goede staat op tijd ontvangen

Geen toevoegingen

Goed maar wel duur

Het onderdeel kon ik niet goed beoordelen op de site. Wel het goede ontvangen. Gemakkelijk te monteren.

Heel goed.

Vriendelijk en Professioneel Behandeld.

Mijn bestelde artikel werd de volgende dag al thuis bezorgd.

Beter kan niet

Via webshop besteld, even nagebeld ivm spoed. Binnen een uur op kunnen halen! Goede prijs, beste service!

zeer goed

Een paar jaar geleden een wasmachine en nu een droger ontvangen, naar volle tevredenheid !

Supersnel

Zeer snel geleverd. Goed product

Goede en juiste behandeling met een goede track and trace

De track and trace update vindt ik fantastisch van Witgoedparts. ook van elke stap krijg ik hier een update. Daar wordt ik wel gelukkig van. Ook is de levering snel en goed.

Super,in een keer goed.

Goede service , na een telefoontje.

snelle service

snelle service

Goed en precies juiste onderdeel geleverd Stuurde ook tekening op!

Prima site

Snelle levering.

Duidelijk omschrijving van het product en snel geleverd.

Hadden wat ik moest hebben op voorraad.

Besteld en binnen een half uur lag het al klaar voor verzending/ophalen. Gekozen voor ophalen, moest toch in de buurt zijn. grote keuze uit witgoed onderdelen ed.

Zeer tevreden!

Kon dezelfde dag nog terecht om mijn bestelling op te halen. Super service!!

Super service!

Ik was een tas vergeten bij het afhalen van mijn product. Hierop werd mijn product zorgvuldig ingepakt en voorzien van een tas. Uiteindelijk kreeg ik als kado ook nog een schoonmaakborstel mee. En dat alles voor slecht een magnetron plateau!

Prima geregeld

oke bedrijf jammer van de communicatie over de levertijd

ik belde om 08.30 in de ochtend om te vragen wat de levertijd is van een product omdat ik het snel nodig had. De mevrouw moest het even uitzoeken en zou mij terug bellen om 14.00 uur zelf maar gebeld omdat ik niet gehoord had. Dus helaas bijna de dag voorbij waardoor het onderdeel weer een werkdag later kwam. Maar goed het onderdeel zou er met 2 werkdagen zijn alleen werd dit 4 werkdagen dit vind ik teleurstellend aangezien iets anders is gezegd en ik het onderdeel elders ook kon bestellen met dezelfde levertijd.

Snel en correct geleverd

Alles werd zeer snel afgehandeld en zeer snel geleverd zoals aangekondigd

Super fijn geholpen!

Omdat ik niet precies wist welk onderdeel bij mijn stofzuiger hoorde heb ik gemaild. Ik kreeg snel antwoord en kon het juiste onderdeel bestellen. Snel geleverd! Fijne service!

Perfecte levering

Op zondag besteld en dinsdag middag afgeleverd. Moest eigenlijk niet zo snel zijn. Bedankt!

Snel en netjes

Snel en netjes

Geleverd wat ik besteld had, kon nog iets sneller

Kleine bestelling geplaatst van stofzuiger onderdelen. Na ongeveer 1,5 geleverd gekregen conform bestelling. Bestelling kwam in doos, maar had gewoon als brievenbus envelop gekund.

Prima product

Goed product. Duidelijke site. Keurig verpakt, op tijd geleverd. Zondag besteld, dinsdag in huis.

Snel en zorgvuldig verpakt.

goed verzorgt

Hurksestraat 26A

5652 AL Eindhoven

040-287 00 28

Over Witgoedparts

Online specialist in witgoed onderdelen