Een mail gestuurd met het type van de koelkast, kreeg keurig de link naar de juiste flessenhouder retour gemaild, meteen besteld, snelle levering en hij past perfect. Top dus!

Goede service, volgende dag ophalen, super.

Veel te hoge verzendkosten

Voor een brievenbuspakketje wordt € 5,95 verzendkostenkosten gerekend. Dat moet toch echt beter kunnen.

Geen negatieve dingen

Alles ging goed

Top geholpen

Kennis van goed advies en vriendelijk

probleemloos en netjes verlopen.

mocht je eens iets langer moeten wachten op je bestelling is dat geen probleem zolang alles in orde is.

Zeer tevreden!

Onze vaatwasser was stuk, daarom gebeld met Witgoedparts. En overlegd met een medewerker die mij via het typenummer precies kon vertellen welke onderdelen ik moest bestellen, en deze daarna via de website besteld, en die had ik de volgende dag al in huis! Tijdens de reparatie/montage kwam ik een probleempje tegen, weer even gebeld met de Witgoedparts en die hebben mij meteen geholpen om dat op te lossen. Een aanrader dit bedrijf, behulpzaam en een snelle levering.

Duidelijk en snelle levering

Prima ervaring, snelle service

Snel en goed

Prima service Snel geleverd. Tot de volgende keer.

onderdelen vinden, bestellen en betalen gaat zeer gemakkelijk.

Overzichtelijke website waar het erg makkelijk zoeken is, ook voor onderdelen van oude apparaten. Snelle levering en duidelijke communicatie over waar de onderdelen zijn en wanneer ze geleverd worden.

Supersnelle levering

We hebben smiddags het product besteld en de volgende ochtend was het al netjes bezorgd.

Snel & accuraat, een aanrader

Bij het zoeken naar een onderdeel voor mijn microgolf, kreeg is snel het juiste advies, met de link erbij om het onderdeel te bestellen. Snelle levering na bestelling

Levering

Levering duurde langer dan aangeven

Alles goed geregeld

Netjes afgeleverd.

Prima,gekregen wat ik verwacht had. Goed beschermd verpakt.

Snel besteld en geleverd

Top, site, prijs, logistiek en verpakking

Top, site, prijs, logistiek en verpakking!

Precies wat ik zoek en snel geleverd!

Als je mij initieel zou vragen of ik wist waar ik specifieke oderdelen voor mijn Siemens oven zou moeten vinden, zou ik snel mijn schouders ophalen. Echter heb ik bij Witgoedparts niet alleen direct gevonden wat ik zocht, maar is de service snel en gericht en daar wordt ik dan ook blij van! Als iemand die geen verstand heeft van welke oven het is en wat er voor onderdelen nodig zijn, ben ik erg enthausiast over de beschikbaarheid en de helderheid van de onderdelen op de webshop. Kortom: Aanrader!

Snelle levering maar geen service

Handig als er een instructie bij zou zitten hoe onderdelen te monteren. Bij navraag zegt men zoek het maar uit op YouTube...

Positief

Goeie snelle levering, echter het stuk had makkelijk door de brievenbus gekund. Zonde om dat met de pakketpost mee te sturen (en zonde van de 6 euro verzendkosten op een onderdeel van 10 euro) Verder goede snelle levering, dank

Zeer tevreden, onderdeel was verder nergens te vinden

Zeer tevreden, ben blij dat ik het onderdeel nu heb

De Firma witgoedparts is ok -DPD niet

Ok betaalde meer voor vervoer dan de waarde van het gekochte. Dpd ging vandaag tussen 9:30 en 10:30 leveren. Om 10 uur bericht ontvangen van hun “we hebben u gemist” en nu moet ik mijn pakje zelf ophalen. Schande... ik was thuis - niemand belde aan!!! Ik vind dat ik betaalde voor een dienst VAN DPD die ik niet kreeg.

Juiste artikelen ontvangen

Juiste artikelen tijdig ontvangen

Klantvriendelijk en snel

Ik werd netjes gebeld en het juiste artikelnummer werd doorgegeven. Daarna snelle afhandeling van de creditnota en het teruggestortte geld stond de volgende dag op mijn rekening. Netjes afgehandeld allemaal.

Hurksestraat 26A

5652 AL Eindhoven

040-287 00 28

Over Witgoedparts

Online specialist in witgoed onderdelen