Bestellen ging gemakkelijk, net als betalen. Als in goede orde ontvangen.

Het product had een verkeerde aansluiting

niet het goede product gekregen

meteen het goede artikel (de goede thermostaat ) voor mijn Miele wasdroger geleverd En hij deed het weer! honderden Euro's bespaard

Zeer snel bezorgt

En zeer goed verpakt

Product is goed. Bezorgdienst waardeloos!

Bestelde product (een lampje voor een Siemens Oven) is prima. Wel slecht verpakt: doosje met lampje lag los in een vrij grote doos. Doosje met lampje had beter gefixeerd kunnen worden in de doos voor verzending. Dit is een tip! De bezorgdienst dpd waar Witgoedparts mee samenwerkt is vreselijk! Komen wanneer ze willen en niet volgens aankondiging. Verklaren dat er niemand thuis was bij levering. Een pertinente leugen. Alleen al vanwege meerdere slechte ervaringen met dpd bestel ik niet meer bij bedrijven die gebruik maken van dpd als bezorgdienst. Spijtig genoeg!

Extra accessoire gekocht voor koelkast. Volgens mij originele accessoires. Keuze tussen opsturen of ophalen.

Prettig

Snel en adequaat geholpen

Netjes verpakt mooi op tijd

Doen wat ze beloven.

Zeer goed heb een glazen inductie plaat besteld voor mijn Siemens inbouw inductie kookplaat. Nagevraagd voor de levering tijd. Doen wat ze beloven en zeer snelle service ga zo door.

Duurde langer dan gedacht, maar uiteindelijk keurig geleverd

Oké

Goede en snelle service

De vrouw aan de telefoon was erg vriendelijk en behulpzaam.

Goede communicatie via e-mail en goede pakketverzorging

Super goed geholpen.

Ik heb een nieuwe diepvries lade en koelkast lade voor mijn Bosch Koelvrieskast gekocht. Omdat de artikelnummers op de website en uit het schema van Bosch niet overeenstemmen heb ik even gebeld met de klantenservice van Witgoedparts. Ik werd goed geholpen waardoor ik mijn bestelling snel kon plaatsen. Ook na ontvangst van het pakket kreeg ik goede telefonische hulp om een onderdeeltje over te zetten van de oude naar de nieuwe groente lade. Top bedrijf, fijne mensen en ik kan iedereen Witgoedparts aanbevelen.

Koelkastbak past helaas niet

Past niet, retour zenden

keurige behandeling en nakomen van afspraak

Ga zo door

Geachte lezer, ik ben zeer tevreden over het zakendoen met Witgoedparts. Jullie coulence is buitengewoon, hiervoor hartelijk dank mvg. A. Kamphuis

te veel info

heb 6 mailtjes ontvangen . snap dat U mij op de hoogte wil houden maar vind t wel erg veel . dit is de 7e !

Snelle service en levering. Ondertussen goed op de hoogte gehouden verloop verzending.

correct verzorgd

prima geregeld

Uitstekende service

Glasdeur oven was gebroken. Naast snelle levering (artikel kon 1 uur na online bestellen opgehaald worden) ook een goede prijs. Bij afhalen kreeg ik nog een aantal tips voor montage.

Super snelle levering!!!

Juiste product geleverd, binnen 1 dag al in huis!

Goed. Snel in huis.

Artikel was zo gevonden en snel in huis

duidelijke order plaatsing en stipte levering

product goed te vinden duidelijke bestelling correcte levering

Hurksestraat 26A

5652 AL Eindhoven

040-287 00 28

Over Witgoedparts

Online specialist in witgoed onderdelen