Nog niet geleverd

Mijn order is nog niet geleverd en dan krijg ik een mail met de vraag wat mijn ervaring is. Ik heb het product nog niet eens ontvangen

Snelle levering, goede service

Bestelde artikel was snel verzonden, bij aankomst bleek het echter niet het bestelde artikel te zijn. Na 1 telefoontje direct opgelost en het juiste artikel werd alsnog direct verzonden.

Snel en correct

zoal eerder gezegd correct en snel

Gister besteld vandaag al in huis!

Super snelle levering en duidelijk beschrijving van product bij type koelkast

Op basis van type koelkast scharnieren gezocht en beschrijving was zeer duidelijk. Bestellen en geleverd

prima.

Snel en correct

Prima service. Onderdeel stond niet op de website maar na telefoongesprek bleek het toch op voorraad te zijn. Na 5 minuten op op website zodat ik het kon bestellen.

super goede service en advies

na een verkeerde bestelling toch nog een goed advies en omruiling was geen enkel probleem. top geregeld

Duidelijke website, goede communicatie en snelle levering. Weinig op aan te merken dus

Supersnelle levering, ruim assortiment

Supersnelle levering, ruim assortiment

Snel en goed

Snelle levering juiste spullen

Het bestelde produkt stond klaar!

Goede ervaring!!

Juiste onderdeel verstuurd.....iets langer moeten wachten....maar daarna correct afgeleverd!!

Prima vlotte service

Onderdeel snel gevonden en snel ontvangen.

Combimagnetron stopte op zondag, defect onderdeel opgezocht, witgoedparts had het onderdeel op voorraad voor edn goede prijs. Besteld en 2 dagen later ontvangen. Oven doet het weer.

Bestellen ging redelijk simpel! Kortom :fijn Verder had ik wat problemen met het ontvangen van de mail of track and tracé info, dit was t enige nadeel van witgoedparts, voor de rest prima geregeld, goede levering, goede kwaliteit, dus ruim voldoende en een betrouwbare site om je spullen aan te schaffen, klasse

Eenvoudig te bestellen, snel geleverd

snel en geleverd wat is gevraagd

zie boven

uitstekend

snel en goed

Snelle levering en juist product

Ondanks dat mijn type nummer van de koelkast er niet bij stond, toch besteld nav een 'gok' Door het plaatje te vergelijken met het artikel. Voor de schappelijke prijs gegokt en het past. Dus als je op zoek bent naar een voorplaat voor je Bosch koelkast van de groente bak en je hebt ook type nummer KGV36EW31/03 dan past het. Ik was namelijk zo leuk om de bak te laten vallen en daardoor het plaatje kapot te laten vallen .. :)

Waardeloos

Op de website staat voor 18 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Op zondag besteld en vrijdag laat in de middag pas ontvangen.

Hurksestraat 26A

5652 AL Eindhoven

040-287 00 28

Over Witgoedparts

Online specialist in witgoed onderdelen