Niet goed.

Niet het juiste onderdeel is geleverd terwijl jullie dit onderdeel voorstelden. Alphons.

Zoals al jaren prima.

Zoals al jaren prima.

zo als afgesproken

mijn bestelling geplaatst en netjes afgeleverd.

Niet snel maar weel goed

NVT

alles goed

alles goed

OK

Niet telang moeten wachten op mijn product. Tijd van bezorgen goed aangegeven, was mooi op tijd.

Verkeerde slang geleverd

8 mm slang besteld, stond ook op de bon. 6,3 mm is geleverd.

Ondanks de leeftijd van mijn koelkast toch nog spullen voor kunnen bestellen. Snel en netjes geleverd.

Goed en snel

Goed en snel

Levering eerstvolgende dag. Dus niet. Neem andere pakketbezorger.

DPD slechte bezorger. Bericht eerstvolgende dag levering met tijd!! Dus niet. Pakket is onderweg?? Pakket in sorteercentrum A. Pakket in sorteercentrum B. Pakket bevindt zich ergens onderweg. Nieuwe bezorgafspraak. Dus geen. Belachlijk dat een klein pakketje niet gewoon met Post NL wordt verstuurd. Geen sneeuw geen Covid. Zelfs DHL levert correcter is met diverse afhaal centra in de buurt.

Zeer slecht

Krijg medegedeeld dat het pakket geleverd is Maar er is niets afgeleverd

Goed geholpen eerlijk en de deur past prima!

Zeer tevreden.

Keurig op de hoogte gehouden en snelle en nette levering! Heel tevreden.

Grootte van de garde was niet duidelijk

afmetingen weergeven van de garde graag

Geweldige service, kreeg de bestelling binnen 1 dag

Duidelijk site en snelle reactie

Binnen 24 uur bezorgd

Na telefonisch contact te hebben gehad, het juiste product kunnen krijgen en 2 dagen later was het in huis

Door een interne mis take verkeerde doos gepakt na een telefoontje werd er binnen 24 uur een ander geleverd echt top geregeld

ondanks slecht weer snel bezorgd

goed,, zou zo weer wat bestellen

Snel geleverd. Notitie wordt niet gelezen.

Ik had per ongeluk het verkeerde artikel besteld. Ik heb gelijk erachteraan het juiste besteld en bij de notities erbij vermeld dat ik graag m’n andere bestelling wilde annuleren. Het lijkt me een kleine moeite als je dat leest om die ene bestelling dus niet in te gaan pakken en het geld gewoon te retourneren. Inplaats daarvan kreeg ik 2 dagen later gewoon m’n 2 bestellingen binnen zonder überhaupt een antwoord gekregen te hebben. Ik kan het artikel niet eens zelf terug sturen want het was al even duur als de verzendkosten dus dat geldt ook voor het retourneren.

Na een foutje bij bestellen toch snel geleverde

Goed product, snel geleverde

netjes

1e flessenbak van koelkast kwam stuk aan, maar netjes meteen 1 terug gekregen perfect

Netjes!

Het bestelde product is snel geleverd. Prima service!

Snelle levering.

Hurksestraat 26A

5652 AL Eindhoven

040-287 00 28

Over Witgoedparts

Online specialist in witgoed onderdelen