niet geleverd

Geen idee, ik weet niet waarom u vraagt hoe het bevalt, ik heb nog niets gezien. De gehele dag thuis gezeten, misschien moet u eerst even wachten op levering voor u om feedback vraagt? Met vriendelijke groet, Annemarie van de Vossenberg

Geen!

We hebben al twee maal deze email ontvangen om onze ervaring te beschrijven. Helaas hebben we nog steeds onze bestelling niet hier..... need I say more....

Snelle verzending

Binnen 2 dagen binnen. Top! Blij met mn nieuwe mandje voor in de vaatwasser

Goed geregeld.

Waar ik om vroeg, rekje voor de magnetron. 2 dagen na de bestelling, kwam het binnen.

snel en netjes

snel en netjes

Supergoede service!

Het was moeilijk om de juiste onderdelen te vinden omdat mijn vaatwasser al wat ouder is en jullie hebben de tijd genomen om dit voor mij uit te zoeken. Top!

Goede kwaliteit

Uitstekend advies bij het moeten selecteren van een juiste diepvrieslade. Snel en op maat dus gelijk besteld. Dank

De levering was correct

Het was niet het juiste product maar probleem is telefonisch opgelost. Mvg Spoelders Marleen

Details op de site niet geheel duidelijk

Ik heb goede ervaring met de snelheid van bezorgen, helaas was op de site de omschrijving van het artikel niet geheel duidelijk. Niet precies ontvangen wat ik had verwacht.

Prima ontvangen, had echter iets sneller het pakket verwacht.

Part dezelfde dag af kunnen halen

Part was verschillend met de 3D foto op de site, maar bleek daardoor juist de goede uitvoering te zijn. Kon mijn bestelling nog dezelfde dag afhalen. Snelle levering en afhandeling.

Onderdeel oude ijskast voorradig en snel geleverd!

Bij Witgoedparts een onderdeel van mijn 25 jaar oude ijskast besteld. Fijn dat het nog leverbaar was. Het onderdeel werd ook nog eens snel geleverd!

Alles goed en super snelle service

Prima prijs en binnen 24u geleverd

We hadden een onderdeel nodig voor de droger. De volgende dag was het binnen en de dag erna kwam de elektricien het installeren. Allemaal heel snel opgelost dus. Top!

Geleverd wat besteld was.

Levering duurde een week. Na verzending, in een dag gepiept.

Ruim voldoende voorraad voor diverse witgoed artikelen

Even van te voren gebeld of alles op voorraad was en een vriendelijke jongedame heeft dit even gecontroleerd en bevestigd, afspraak gemaakt voor namiddag ophalen, dit was geen probleem.

Snelle, correcte levering

Keurige snelle levering, geheel volgens de belofte.

Onderdeel was snel te vinden op de website en snel geleverd.

Simpel specifieke vervangstukken gevonden en besteld, netjes geleverd zoals op site beloofd

Goede prijs en snel de gevraagde stukken geleverd.

keurig en correcte leverubg

snel en correct geleverd en nalevering van een beschadigd product was snel en vlot geregeld

Snelle levering, met zorg ingepakt. Product kwam overeen met de verwachtingen.

prima levering

Levering perfect verlopen

De ervaring die ik heb is dat bestelling snel verwerkt was en alles in goede orde snel ontvangen.

tevreden

vlot en correct

Hurksestraat 26A

5652 AL Eindhoven

040-287 00 28

Over Witgoedparts

Online specialist in witgoed onderdelen