Zeer correct en op tijd!

Dit is mijn eerste ervaring!

Product is netjes aangekomen, ook binnen de geschatte tijd!

Na een dag netjes bezorgd

X

Snelle levering.

Filter besteld voor de wasmachine. Snelle levering. Kan alleen maar positief zijn. Geen min punten.

Artikel goed verpakt op tijd ontvangen.

zie boven

Snel en gemakkelijk

Prima bedrijf

Vandaag bestellen morgen binnen?!

Als je reclame maakt met vandaag bestellen morgen binnen, moet je dit ook nakomen. Op woensdag besteld en op vrijdag stond de levering, pas, klaar en werd het op zaterdag geleverd. Het zal de corona wel zijn??!!

Snel en duidelijk reactie op mail. Snelle verzending, niets op aan te merken.

Niet helemaal goed geleverd. Super opgelost!

Uitstekende communicatie. Snel geleverd. Was niet helemaal goed maar super goed opgelost! Dank

Heel goeie service en snelle levering

Vlug besteld snel geleverd

Snelle levering volgens beschrijving

Snel en volgens beschrijving

Prima service, snelle verzending

Omschreven product paste perfect, voldeed aan de verwachtingen, zeer snelle leverantie!

Correct geleverd en voldoet volledig aan de kwaliteit

Correcte levering

Mijn bestelling is snel bezorgd. Heel fijn.

Snel en goed

Gewoon goed!

Prima geregeld , alles netjes verpakt . en snel geleverd

Op tijd en goede communicatie.

Perfect.

Uitstekend.

Zeer goede en betrouwbare website. De bestelde artikelen waren keurig verpakt en snel afgeleverd.

Snelle levering en goed product

Gister besteld en vandaag al in huis, top dit, oven was stuk gegaan maar kan vandaag alweer gebruikt.

Prima geregeld...

Juiste artikel.. wel iets duur, maar voor de rest prima geregeld en originele onderdelen

Super tevreden

Telefonisch contact met het bedrijf, juiste bestelnummer doorgekregen en de andere dag in huis. Super tevreden en de wasmachine draait weer op volle toeren.

Snelle afhandeling en snel binnen. Vriendelijk advies van personeel aan de telefoon.

snel geleverd en verrassend stevig verpakt

Onze bakkunst was aan een extra bakplaat toe en die hebben we uiteindelijk bij Witgoedsparts.nl gevonden. Duidelijke omschrijving en heldere website. De volgende dag werd de bakplaat geleverd in een enorme doos met veel beschermende materialen erin en daartussen de bakplaat van Siemens in haar originele verpakking. Zeer verrassend dus.

ben goed geholpen

ben netjes geholpen en alles was optijd binnen.Binnen twee dagen

Hurksestraat 26A

5652 AL Eindhoven

040-287 00 28

Over Witgoedparts

Online specialist in witgoed onderdelen