Prime op tijd geleverd

Prima op tijd geleverd alleen is de maat niet juist. Nu proberen of ik dit artikel ook kan retourneren.

Makkelijk en supersnel

Onderdeel was vrij makkelijk te vinden, afhandeling ging vlot, bezorging was supersnel.

Snel het goede onderdeel voor mijn koelkast geleverd.

Op donderdag een onderdeel voor mijn koelkast besteld en de volgende dag al in huis. Goede service!

Totale customer delight!

Eenvoudige online bestelmodule, zeer correcte prijzen en snelle levering. Aanrader!

super voor herhaling!

uitstekend, geen teleurstelling! wat ik bestelt heb was keurig verpakt en op tijd geleverd!

Product nog niet geleverd

Zou vandaag geleverd worden, door problemen met het transport niet op tijd geleverd. Hiervoor een nette excuusmail gekregen.

Zeer behulpzaam!!

Zeer vriendelijk en behulpzaam geholpen! Gaven netjes aan hoe lang de levering was en werd dan ook keurig bezorgd!

In een woord geweldig

Gisteren besteld en vanochtend al geleverd

keurig op tijd

ook telefonisch prima service

Goed geholpen om het juiste onderdeel te vinden TOPPY

Snelheid klantenservice matig, wel correct

Bestelling incompleet geleverd, uiteindelijk hersteld maar duurde wel 3 weken.

Hele fijne service, en een goed advies.

Ik had een bestelling geplaatst omdat de ovenruimte stuk was, en een dag later had ik de nieuwe ruit al binnen gekregen.

Ik ben telefonisch goed geholpen. Ik heb in de middag besteld en had de volgende ochtend de onderdelen al in huis. Super!

Duidelijk onderdeel opzoek systeem met afbeeldingen

Ik heb bij diverse leveranciers liggen kijken om de juiste onderdelen te vinden, maar alle Website’s waren matig. Bij Witgoed Parts had ik geen twijfel bij het kiezen van de onderdelen die ik moest hebben. Volgende aankoop doe ik er weer !

snel geleverd

product en website volgens afspraak, bezorgging 2 dagen later dan belofte op website

zie boven

Matig

Ik had een glasplaat voor mijn vriezer besteld, helaas was de maat niet goed. Retourneren is wat lastig. Het product zat wel keurig verpakt. Het werd bezorgd door DPD. Ik had voor hun een neerzet locatie doorgemaild. Het pakket werd echter 500 meter verderop in de straat bij iemand bezorgd. Heel raar!

Snelle levering en top service!!!

Zie boven

Zeer goed geholpen bij zoektocht naar juiste onderdeel.

Vriendelijk en professioneel geholpen.

prima gegaan

De levering is goed gegaan. Bedankt

De levering is goed gegaan. Bedankt

Snelle levering, geen gedoe

Overzichtelijke websit. Snelle levering

postief

De beoordeling heeft vooral betrekking op de wijze waarop om is gegaan met de afhandeling van een klacht. Ik kreeg niet het juiste antwoord op een vraag waardoor ik het verkeerde onderdeel heb besteld. Hoewel dit jammer is ben ik erg tevreden op de manier waarop Witgoedparts met mij communiceert en heeft voorgesteld dit op te lossen. De levertijd is erg snel waardoor ik weinig vertraging oploop. In het vervolg zou ik bestel ik hier opnieuw.

snel, betrouwbaar, snelle levering

website over zichtig ruim opgezet en goede service

Hurksestraat 26A

5652 AL Eindhoven

040-287 00 28

Over Witgoedparts

Online specialist in witgoed onderdelen