Prima service, deskundig en vriendelijk

Zoals beloofd

Snel geleverd schappelijke prijs

Snelle service, goede service

Omdat ik dacht dat er iets fout ging, even nagebeld, snel te woord gestaan en nog geen minuut later was bestelling al in orde gemaakt. Volgende dag op afgesproken tijd binnen! Zal hier zeker weer bestellen als ik wat nodig heb!

Snelle verwerking,tevens afhandeling

Tevreden met de snelle verwerking en verzending van de onderdelen

Het artikel was op de website snel te vinden. De prijs was lager dan bij de concurrenten. Snelle bezorging, prima verpakt. Een aanrader.

Witgoedparts top, bezorging prut

Het artikel was goed te vinden op de website (wat een keuze!!). Op zondag besteld, op woensdag bezorgd. Keurig verpakt, waardoor het breekbare artikel niet beschadigd kon raken. De zending volgen bij DPD lukte niet en pas een dag later kreeg ik mail dat het artikel bezorgd was.

servicegericht bedrijf

Na een fout artikel te hebben ontvangen, zeer snel het goede artikel toegestuurd. Prima!

Supersnel én goed verpakt

Kapot onderdeel vaatwasser donderdagmiddag online besteld en zaterdagochtend (!) al in huis! Goed verpakt in een stevig doosje zodat er geen losse onderdelen kwijt konden raken onderweg. Assortiment op de website is ook heel helder beschreven, dus precies het juiste onderdeel besteld. Vaatwasser weer als nieuw!

Precies alles goed en juist

Fantastisch hoe makkelijk het is om goede informatie te krijgen en dan ook nog het juiste artikel te bestellen en zeer snel te kunnen ophalen nogmaals fantastisch

Ongelooflijk

De afdekplaat van de lichtbak van de afzuigkap had z’n beste tijd gehad en dus hebben we een nieuw exemplaar besteld. De bestelling werd per kerende post geleverd,,

Snel

Uitstekende service!

snel en erg goed, juiste prijs

zeer tevreden, volgende keer zal ik opnieuw hier bestellen !! zoals een webshop hoort te zijn anno 2021

Prima en snel

Kundig telefonisch advies, gemakkelijk online bestelling geplaatst en snel geleverd. Kortom: top!!

Snel en probleemloos geleverd

Vlot en het juiste onderdeel

Goed meedenken over een oplossing, servicegericht

Medewerker vraagt door, denkt mee, geeft oplossingen en de bestelling is binnen 24 uur geleverd. Heel goed!

Optimaal professioneel actueel

Na bestelling - Eerste snelle levering - binnen 24-uur - bleek een beschadige inhoud. Doos was heel en de verpakking rondom het flessenrek treft geen blaam. Deze beschadiging moet zeker in een eerder stadium ontstaan zijn. Hard kunststof kan snel een beschadiging oplopen. 1 telefoontje en binnen 24-uur een nieuw Bosch Flessenrek in perfecte conditie ontvangen. Vette complimenten. Dit is pas service. Dit is mijn ervaring met de mensen van WitGOODParts

Onderdelen voor gas-op-glasplaat. Bleek dat iets verloren was gegaan bij DPD, gelijk de volgende dag had ik het onderdeel alsnog. Uitstekende service van Witgoedparts, mijn advies aan hen is om over te stappen op bijvoorbeeld PostNL. Voor brievenbuspost (veel) goedkoper en ook service veel beter in orde.

Gevraagde artikelen snel geleverd

Binnen twee dagen waren de gevraagde artikelen al binnen.

Excellent

Every time offering an excellent service and solution

Snelle levering!

Binnen twee dagen geleverd!

Prima geregeld!

Eerst per mail duidelijke info gekregen. Bestelling was snel geleverd. Was helaas een fout product. Direct gebeld en de volgende dag was het juiste hier! Supertevreden!!!

Kwaliteit en snel geleverd

Deurscharnieren voor inbouwkoelkast besteld. Zeer snel geleverd en prima kwaliteit. Tevens duidelijke montagehandleiding bijgeleverd. Top !

top - on time delivery and genuine parts too

will order again, easy to use and find what you are looking for.

Snelle levering, goede nazorg.

De artikelen die ik wilde bestellen waren makkelijk te vinden en werden binnen de aangegeven tijd geleverd. Op de klachten die ik had over een artikel, werd snel gereageerd en op een zeer bevredigende wijze opgelost.

Goede service, probleem met DPD snel opgelost!

Hurksestraat 26A

5652 AL Eindhoven

040-287 00 28

Over Witgoedparts

Online specialist in witgoed onderdelen