snel geleverd

Snelle levering voor sluiting droger.

Zeer goed service

Snelle behandeling van probleem 100% goed geregeld volgende keer weer bij hun .

Snelle reactie en snelle levering

Snel geholpen en voorzien van goede informatie.

snel geleverd en goede service

Nette service en snelle levering

Levering door parts van Witgoed, dat is wat je doet.

Adequate hulp van een medewerkster en een hele snelle levering, maakt een afnemer heel gelukkig.

Snelle service en afhandeling

In eerste instantie verkeerde product geleverd, maar na uiterst vriendelijke telefoon gesprek heb ik direct de volgende dag het juiste product ontvangen met retour label.

Kwaliteit voor een zachte prijs!

Kwaliteit voor een zachte prijs. Wielset voor een zanussi afwasmachine. Snelle levering.

Hysterische en onaardige medewerker aan de telefoon

Kansloze bedrijf, werken met tweede rangs bezorgbedrijf, PDB. Ze leveren niet af, en als ze het pakketje ergens anders afdropen krijgt u niet eens berichtje waar u het pakketje kan afhalen. Mijn advies: geen zaken doen met deze bedrijf!

Prima snelle service

Prima snelle service! Goede communicatie

snel, goede spullen. Beetje prijzig

's avonds aan-uit knop voor oven besteld. Makkelijk te vinden, en goed zelf te monteren, en hij doet het. Knopje was 13 euri (per ongeluk een minder populair type?), maar ik schrok van de verzendkosten (knopje van 40 gram max), dat was ruim 6 euro, het knopje kwam in een pakje maat- schoenendoos! Het had met gemak in een bubblewrap envelop voor de brievenbus gepast.

eerst de verkeerde ontvangen maar direct de juiste verstuurd, top service!

Hier wat onderdelen besteld voor mijn kookplaat. In eerste instantie de verkeerde onderdelen ontvangen. 1 telefoontje was voldoende. De vriendelijke meneer zorgde ervoor dat de juiste onderdelen dezelfde dag nog verzonden werden. Super service.

Probleem met bevestigen van verwarmingselement droger opgelost door een monteur direct te raadplegen. Voordeel is wel dat je het onderdeel haalt en direct aan de balie het probleem kunt bespreken.

Telefonisch snel geholpen

Bestelling duurde iets langer dan werd geroepen. Helaas werd hierover niet gecommuniceerd. Na telefoontje snel geholpen, en zelfs volgende dag al de artikelen thuis.

zeer goed telefonisch geholpen en de volgende dag het onderdeel in huis

zeer goed telefonisch geholpen en de volgende dag het onderdeel in huis Witgoedparts krijgt van mij een dikke 10

Snel service

Goed service

Zeer snelle levering

Binnen twaalf uur het onderdeel binnen waarop ik met smacht zat te wachten. Heldere bestelprocedure.

Goed en snel

Snelle levering dus goed geregeld

Is goed gekomen.

Goede service van witgoedparts. Alleen de dpd liet het een beetje afweten waardoor de bestelling uiteindelijk een week duurde. Inmiddels het onderdeel op nieuw verzonden en dat was er met een dag

Stipt geleverd

Scharnieren voor koelkast besteld. Correcte levering incl. handleiding. Kind kon de was doen.

Prima service en tijdige levering

In eerste instantie was het product al beschadigd bij ontvangst maar er werd adequat op gereageerd en direct een nieuwe verzonden.

zeer snelle service

- Onderdeel snel op website gevonden - Gebeld of ik deze meteen kon halen ,werd vriendelijk en snel te woord gestaan en ophalen kon meteen - Bij ophaalbalie vriendelijk behandeld - Prijs was acceptabel,voordeel was dat ik onderdeel kon ophalen waardoor ik geen verzendkosten had

Snelle levering tegen prima prijs

Onderdelen voor de magnetron besteld. Deze waren snel geleverd, scherp geprijsd. Hierdoor snel weer een goed werkende magnetron

Als enig leverancier voor mijn product

Geen ander kon het leveren

Positief

Positief

Zeer snelle levering

Snelle levering super geholpen

Hurksestraat 26A

5652 AL Eindhoven

040-287 00 28

Over Witgoedparts

Online specialist in witgoed onderdelen