Prima!!!

Snelle levering!

Goede verzorgd en prima geleverd.

Top bedrijf besteld en volgende dag in huis !

Goed service

Gewoon tevreden.

Fijne service , goed advies

geeft geen antwoord

Wanneer gaat U verzenden dan? Heb al 4 dagen niets gehoord! Groet, Wim Bos

Snelle levering. Goeie track & trace.

Uitstekende service

Snelle levering en juiste informatie en product

Prima en snelle service!!

Uitgebreid assortiment en snel geleverd

Zie onderwerp

Alles gaat zoals het hoort

Prima website, klantenservice werkt snel, nette prijzen en bestelling op tijd geleverd. Wat wil je nog meer? Dit is uitstekend, dus 5 sterren

Gewoon zoals afgesproken

ik bestel iets volgens bepaalde voorwaarden en hun leveren volgens afspraak. Mooier kunnen we het niet maken! Top, houden zo

Lange levertijd en incomplete bezorging

Nadat ik 11 dagen op de bezorging van een Bosch braadrooster had gewacht, belde ik. Er was iets mis gegaan bij Witgoedparts, maar de meneer beloofde mij om het rooster nog diezelfde middag op de post te doen. Jawel, de volgende dag had ik het pakje in huis. Toen ik het braadrooster uit de verpakking haalde, ontbraken er 2 van de 3 rubber dopjes op de pootjes. Weer gebeld. De meneer beloofde me om nog diezelfde middag een envelop met 2 rubber dopjes naar me toe te sturen. Ik wachtte rustig af. Drie dagen later had ik nog niets ontvangen, dus belde ik weer. De meneer ging het nakijken en beloofde me opnnieuw het toe te sturen. Ik ben benieuwd.....

Meedenkend en adequaat bedrijf

Vriendelijk personeel, oplossing gericht. Snelle levering. Uiterst betrouwbaar.

Prima leverancier, goede service

Duidelijke communicatie over de bestelde artikelen en snelle levering. Ook als een goed bestelde artikel, leidt tot een verkeerde levering (niet de schuld van Witgoedparts) is het juiste artikel een dag later al geleverd. De retourvrachtkosten, te maken voor het terugsturen van het verkeerde artikel waren al overgemaakt voordat ik het artikel retour gestuurd had.

Prima onderdeel, snelle verzending.

Zeer tevreden met het gekochte onderdeel, snelle verzending. Topdeal.

Witgoedparts doet wat het beloofd.

Ik kocht bij Witgoedparts een product voor een wasmachine. Een bepaald onderdeel was er per abuis niet bij. Dat kan gebeuren. Geen nood. De klantenservice loste het adequaat en vooral ook snel op. Dat zegt dus genoeg over de service. Dank hiervoor.

Prima snelle service

prima en snelle service

Had eerst een verkeerd artikel besteld maar na een mail kreeg ik een link om de juiste te bestellen

Vlot, simpel, correct wat wil ik meer?

Ik koop en betaal een spotprijs voor een koelkastthermostaat en haal die de volgende dag in Eindhoven op. De volgende ochtend al heb ik weer koel bier, en dat voor €18,50. Tuurlijk ben ik tevreden!

Snelle levering en prima prijs

Snel geleverd, goed verpakt en een goede prijs

Snelle levering en het exacte product

Gewoon goed.

Onderdelen waren op voorraad en konden dus ook snel worden afgehaald. Klant tevreden wij tevreden.

Snelle levering.

Goede kwaliteit, snelle levering.

Niets geleverd toch perfect afgewerkt!!!

Mijn bestelde onderdeel zou met DPD verstuurd worden, kreeg bericht van levering om 14:36, geen bestuurder/pakket gezien en geen briefje in brievenbus. Contact opgenomen DPD: wij hebben een getekende afleveringsbon maar kunnen U verder geen info verstrekken, U kunt deze opvragen bij leverancier Witgoedparts. Witgoedparts heeft het betreffende onderdeel alsnog geleverd en zou proberen een oplossing te vinden met DPD. Nogmaals bedankt voor de perfecte service. Met vriendelijke groet, Ton

Hurksestraat 26A

5652 AL Eindhoven

040-287 00 28

Over Witgoedparts

Online specialist in witgoed onderdelen