Snelle levering en goed onderdeel

Deurveer voor vaatwasser besteld. Duidelijke omschrijving, onderdeel voldoet goed en was binnen een dag geleverd

Snel geleverd en goedkoop

sne, geleverd en goedkoop

Vandaag besteld, morgen in huis. Prijs is oke. Ben blij dat ik onderdeel gevonden heb.

Prima prijs & keurige service

Prima onderdelen winkel met goede prijzen. Goede ervaring met een vraag aan de klantenservice.

Origineel Miele filter besteld, bijna zelfde prijs als concurent (****). Zeer tevreden!

Slecht

Ik wacht al 3 maanden op onderdelen van een oven. Vooralsnog heb ik niks van het bedrijf vernomen. Het lijkt alsof ik mijn geld kwijt ben.

heldere site, snelle levering

Prima bedrijf, maar dat je voor 5 rubber voetjes (3 euro per stuk) van ATAG meer dan 17 euro kwijt bent (incl verzendkosten: zit gewoon in een enveloppe he!) is wel een erge disbalans tussen prijs en kwaliteit.

Goede service, helaas geen snelle levering. Dat kan wel sneller.

Gelijk het juiste onderdeel ontvangen. De wasmachine doet het weer. De snelheid van de levering kan veel beter zeker met witgoed apparatuur.

Snelle levering en deskundige back office

De echte klant vriendelijkheid van een organisatie komt vaak pas naar boven als er iets mis is met de levering en dat moet worden opgelost. Zo ook in mijn geval. De wijze en de snelheid waarmee het probleem werd opgelost maakt dat ik een 10 geef voor de geleverde service en kwaliteit product.

Levering niet heel snel, maar erg blij met het product

Levering duurde een week (vrij lang), maar mijn moeder is erg blij met het product! Het was een onderdeel van haar koelkast dat stuk was en nu weer helemaal gerepareerd en daardoor beter ogend en goed bruikbaar is.

Correcte levering van kwetsbaar produkt

Glazen klok besteld, die op tijd en goed verpakt tegen beschadiging geleverd is

Goede flexibele service

Het onderdeel dat ik zocht, was niet te koop op de website. Echter even een mailtje en ze regelden het onderdeel zo voor mij. Binnen een paar dagen had ik het onderdeel ook in mijn bezit!

Snelle verwerking

Na aankoop binnen enkele uren 'klaar voor verzending' email al gekregen. Besteld op zaterdag, op dinsdag geleverd.

Vriendelijk en deskundig

Goed advies. Vriendelijk geholpen live en aan de telefoon.

Snelle levering jammer dat de bezorg kosten zo hoog zijn. 2x iets besteld goede producten zeer tevreden

Goede service, vriendelijk en zeer behulpzaam

Bij het bestellen van een diepvrieslade kon ik niet goed inschatten of hij ook echt paste. Contact opgenomen met witgoedparts. Bij controle bleek dat de lade van mij keuze niet paste. Zij zijn op zoek gegaan naar de juiste lade en hebben deze voor mij besteld. Na uitdrukkelijke afspraak dat deze bij niet passen kosteloos geruild mocht worden. Helaas ging er iets mis bij de bestelling en na nogmaals contact, binnen 3 dagen mijn lade ontvangen. Paste precies. Heel tevreden over de gang van zaken. Superfijn geholpen en altijd vriendelijk te woord gestaan. Je kunt echt op hun advies vertrouwen.

duidelijke side

prima en snel geleverd

Perfect volgens bestelling correcte levering

Snel en goed!

Makkelijk bestellen, duidelijke site en snel en goed gelever

Twee besteld en betaald, echter één stuk in pakje

Ik ben zeer ontevreden. Ik had 2 stuks besteld en ook betaald, maar in de doos zat er maar één. Ik heb jullie foto's van pakje gestuurd als bewijs. Niets meer van jullie gehoord. Dit is een week geleden. Schandalig. Bestel nooit meer bij jullie. Ik verwacht teruggave van één filter.

minder

Verkeerde onderdelen, advies op de site was niet duidelijk

Zeer snelle levering.

Heel makkelijk en snel kunnen bestellen. Ondanks deze tijd waarin veel leveringen door begrijpelijke redenen vertraagd zijn toch binnen twee dagen de bestelling al ontvangen.

Snel de vaatwasser weer gefixed

Vaatwasser arm onderzijde van Smeg/etna was gebarsten en vaat werd niet meer goed schoon. Sproerier armen bouwden geen druk meer op door de grote scheur. Nu nieuwe sproeierarm erop en vaat is weer helemaal schoon! Super handig!

Perfecte levering

Gelijk de dag er na in huis. Dus dik tevreden.

Zeer goede service

Snel en correct geleverd

Hurksestraat 26A

5652 AL Eindhoven

040-287 00 28

Over Witgoedparts

Online specialist in witgoed onderdelen