Goed advies gekregen voor het juiste artikel

Slechte communicatie

De levering van het product was snel en het product was goed verpakt. Echter kwam ik erachter dat ik het verkeerde had besteld. Ik heb gemaild met de vraag om advies en bij de retour aanvraag heb ik aangevinkt dat ik graag wil dat ze contact met me opnemen voor advies. Tot op heden (een week later) nog niks vernomen.

Duidelijke product omschrijving, snelle levering

Glasplaat koelkast besteld. Nette prijs, snel geleverd

Geen communicatie

Op 12/05 een onderdeel besteld. Had ik dringend nodig voor mijn frigo. Na 2 weken niks te horen een mail gestuurd zonder reactie. Dan nog 3 emails gestuurd zonder reactie. Uiteindelijk gebeld. Kwam toevallig binnen en ging opgestuurd worden een week later nog niets. Gebeld, ik bel je terrug. Niet dus. Dag erna weeral gebeld. Oei er is iets misgelopen,ik verpak het en stuur het op. Dagerna had ik het. Maar wel een maand later dan verwacht.

Erg goed geholpen

Telefonisch vriendelijk te woord gestaan. Mijn vraag over welk type product ik moest kiezen is direct opgelost.

Duidelijk en vriendelijk, voor- en na de aankoop.

vooraf zeer vriendelijk te woord gestaan met rustige en duidelijke uitleg op mijn vragen. Na betaling werd ik aangenaam verrast door een telefoontje met aanvullende vraag wanneer ik mijn aankoop wenste te ontvangen.

Eerst gebeld voor advies en direct besteld. 2 dagen later afgeleverd precies op de aangegeven tijd

Slechte transporteur

Ze hebben dpd als transport Zou 1dag leveren zijn Na 3 dagen zelf op kunnen halen Dpd chauffeur niet aan deur geweest Gewoon afgegeven bij afhaalpunt

Slechte communicatie met klantenservice

Beschadigd onderdeel ontvangen. Na telefonisch contact wordt gezegd dat er een nieuwe wordt geleverd als deze voorradig is. Weken hoor ik niets. Na telefonisch contact wordt er nu gevraagd naar een foto. Krijg geen reactie als ik deze verstuur. Gebeld: artikel is niet op voorraad, wordt verstuurd als die binnen is. Weken niets gehoord. Gebeld: er is iets mis gegaan, het onderdeel wordt direct verstuurd. Deze heb ik de volgende dag ontvangen

De pakketdienst hield mijn pakket wel wat lang vast maar na 1 telefoontje met witgoedparts werd het de volgende dag bezorgd.Daarna nog telefonisch gecontroleerd door witgoedparts of ik mijn pakket ontvangen had. Prima service

Merk kwaliteitsproduct, snel geleverd

Het was geen kopie maar het originele merk kwaliteits product, snel geleverd.

Wij zijn tevreden!

De scharnieren van onze inbouwvriezer hadden het begeven. Ervan uitgaande dat we aan de hand van het merk (Siemens) van de vriezer, nieuwe passende scharnieren konden bestellen, bleek waar. Witgoedparts biedt originele scharnieren aan van veel verschillende merken. Ze waren dan ook identiek aan de oude en het vervangen ging makkelijk (schroeven en handleiding bijgeleverd). Ze werden snel, goed verpakt en compleet geleverd. Ook werden wij via de mail goed op de hoogte gehouden over de bestelling. Wij zijn tevreden!

Zeer correct!

Hittepomp voor vaatwasser nodig, wist niet welke. Een telefonisch contact van paar minuutjes was voldoende en twee dagen later in huis.

Had een klep nodig voor het vriesvak gedeelte. Klep was binnen 2 dagen geleverd

prima! helemaal tevreden

had een pluizenvanger besteld voor de wasdroger. was er binnendrie dagen. het enige wat ik aan te merken heb is: het was verpakt in een doos die zeker 6 keer te groot was. wat een verspilling van papier , ook binnenin de doosveel papier om het ding op zijn plaats te houden.en lastiger voor de pakketbezorger, hoe meer van dit soort overdreven grote verpakkingen, hoe voller zijn auto.

Ik had een onderdeel besteld en dat kwam helaas kapot aan na tel overleg direct een nieuwe verstuurd gekregen en nu in mijn bezit super.

Goedkoopste prijs maar niet zo snel geleverd als beloofd

Mijn artikel was het goedkoopste artikel met dezelfde kenmerken op internet. Op de site staat voor 18:00uur besteld, de volgende werkdag geleverd. Ik heb de artikelen zaterdag voor 17.00uur besteld en ze zijn pas dinsdag bezorgd. Vind ik op zich niet zo erg maar het is niet wat er beloofd wordt.

Duidelijke website, levering correct afgehandeld

Website: onderdelen voor juiste modellen zijn goed te selecteren. Communicatie loopt soepel, je wordt op de hoogte gehouden status levering.

De bestelde onderdelen waren en origineel en scherp geprijsd. Verder hebben ze DPD in de hand. Eerdere zendingen van DPD verzande ergens op een depot. Nu met duidelijke melding en BELLEN. Dus: erg goed.

Moest een rubber-ringetje hebben voor mijn magnetron. Ik wist geen serie nummer en kon het zo snel even niet vinden (op mijn telefoon). 1 telefoontje van nog geen 5 minuten was genoeg om uit te zoeken wat ik moest hebben. De volgende dag had ik het al in huis. Top.

Goed product en snel geleverd

Witgoedparts was snel te vinden op sociaal media, mijn product is van goede kwaliteit, was makkelijk te bestellen en werd snel geleverd. Jammer van de transporteur, deze maakt er een potje van en is in mijn ogen onbetrouwbaar!

duidelijke site en snelle levering

Duidelijke site snelle levering meteen het goede product prettig geprijst

Het goede geleverd, maar niet origineel wrschlk

De onderkorf van Siemens vaatwasser paste wel, maar was niet origineel Was mijn 'fout'. Ik heb hem teruggestuurd en wacht nu op mijn geld

Verkeerd onderdeel ontvangen

Heb verkeerd onderdeel ontvangen daarna telefonisch contact gehad met witgoedparts .zouden dit rechtzetten en het juiste toesturen .Is nu 2 dagen geleden en nog steeds geen respons gehad op e-mails met vraag of al verzonden is . Antwoorden gewoon niet op email .this nu bang afwachten of we het juiste onderdeel nog gaan krijgen .

Goede prijs, snelle levering

Duidelijke website. Onderdeel snel geleverd en mijn vaatwasser doet het weer.

Hurksestraat 26A

5652 AL Eindhoven

040-287 00 28

Over Witgoedparts

Online specialist in witgoed onderdelen