Vlotte levering.

Duidelijke bestelsite, snelle versturing van de onderdelen. DPD liet het een dag langer in depot Oirschot liggen dan nodig was, waardoor pakket een dag later pas werd geleverd.

Zwaar ***

Ik bestel producten. Worden bij verkeerde mensen geleverd en er wordt niet gereageerd.

Snel geregeld goed verpakt

Pomp voor mijn vaatwasser uitgezocht prima site en goede prijs na ontvangst ingebouwd bleek good te werken Top deze vaatwasser kan weer even mee

Heel goede ervaring!

Eerste bestelling scharnieren zoek geraakt! Na telefonische melding direct een nieuwe set verzonden. Deze werd na twee dagen netjes afgeleverd. Ben zeer tevreden met geboden service.

Teleurgesteld

Vindt het jammer de klep van diepvries paste niet .Had aangegeven om hem om teruilen .Kreeg geld terug gestort en bij nieuwe bestelling moest ik weer verzendkosten betalen

Late levering.

Bijna een week op een bestelling moeten wachten. Na twee keer telefonisch contact werd het onderdeel verzonden. Ik vond een van de medewerkers onverschillig overkomen.

super

lekker snel geregeld allemaal....kunnen veel andere internet bedrijven wat van opsteken

Top geregeld

Goederen compleet en zeer snel geleverd Goede communicatie !!

Top, goeie service, snel en betrouwbaar

Snelle levering, heldere communicatie. Ik kreeg helaas een product met een barstje in m’n lade (koelkast). Direct zorgden zij voor een nieuwe. Geen wantrouwen. Top bedrijf hier koop ik weer wat.

Snel en prima geleverd. Origineel materiaal, dus helemaal goed.

Snel geleverd en product goed omschreven op de website zodat je weet wat je koopt.

Gelukkig in voorraad. Vriendelijk geholpen bij het afhaal adres

Snel geleverd. Goed verpakt

Snel en goed

prima geadviseerd en meteen geleverd

zie boven super

perfect

goede prijs, snelle levering

zeer goed

snel levering

Prima afgehandeld

Snel en goede prijs ben zeer tevreden.

prima, van begin tot eind

van website tot ondersteuning en levering is adequaat en snel

besteld, betaald, nooit meer iets vernomen.

Op 21-05-2020 heb ik een onderdeel voor onze kookplaat besteld en betaald. Helaas, na de bevestiging van de bestelling niets meer vernomen. Slecht hoor.

Ik bestelde stofzuigerfilter A en ontving stofzuigerfilter B

Firma reageerde niet nadat ik het artikel (dat totaal anders was dan het door mij bestelde artikel) retour had gestuurd. Ook vervelend dat je als klant de portokosten moet voorschieten en je vervolgens niet weet of je die terugkrijgt.

Snelle en correcte levering

Het was een snelle en correcte levering. Vooraf navraag over het artikel, werd ik prima te woord gestaan. De prijs en kwaliteit was ok. De verpakking was simpel, maar verder goed.

Top en snel!!

Snelle levering van mijn bestelling

Snelle levering van mijn bestelling

Redelijk snelle levering van onderdeel

Na telefonisch contact en een controle van het juiste onderdeel verliep de bestelling en afhandeling vlot. Aflevering van het onderdeel liep een dag vertraging op door "drukte" bij de bezorging. Ze zijn zeker niet de goedkoopste maar voldoen aan de verwachting.

Ik heb redelijk snel ontvangen wat ik nodig had.

Ik heb redelijk snel ontvangen wat ik nodig had.

Hurksestraat 26A

5652 AL Eindhoven

040-287 00 28

Over Witgoedparts

Online specialist in witgoed onderdelen