Onderdeel van mijn wasdroger was goed verpakt en snel in huis. Top!

Alles op voorraad en snel bezorgd

Keurig verpakt, nette prijzen, snelle levering

Niet goed

Ik had een onderkorf besteld voor mijn Siemens vaatwasser bij levering thuis maak ik de doos open en zie een bovenkorf hetgeen wat ik niet besteld heb bij controle staat op de bon vermeldt dat het een onderkorf is dus iemand heeft lopen slapennu moet ik het weer retourneren.

Weten wat echte service is!

2 koffiezetgroepen besteld, dag erna telefoontje of ik soms niet precies wist welk type ik nodig had dan konden ze me verder helpen. Ik had er echt twee nodig voor 2 verschillende apparaten, maar het feit dat ze dit checken ipv het zomaar opsturen, vind ik nog echte service!

Supergoed!

Dit is een goed bedrijf. Overzichtelijk,snel en betrouwbaar!

Super snelle levering. Ik had een fout gemaakt bij het bestellen. En direct netjes mijn geld terug gekregen. en uit de bestelling gehaald, gewoon weg top bedrijf!

Supersnelle bezorging

Overzichtelijk site, uitstekende betaalmogelijkheden en supersnelle bezorging. Klasse.

Super! Gemakkelijk, snel en zeer goedkoop..

Goede ervaring.

Snel opgesturd

2 schroefjes in een doos is een beetje overdreven. Was niet thuis. Volgende keer graag in envelope.

Tevreden

Prima, snelle correcte levering

Geen probleem gehad

Too slow

It takes more than one month for small parts of microwave. I asked to them by email about that and finally they ship that without saying anything. I recommend to use another shop. Not cheap, Not sincere, Not fast. Why do you choose this shop...?

Makkelijk bestellen en snelle levering.

Bestelde slang te kort

Ik had een slang besteld van 2 meter, maar kreeg er 1 van 1,78 meter. En wat denk je; te kort. Na dit gemaild te hebben met een filmpje erbij, heb ik nog steeds geen reaktie gehad.

snelle service en vriendelijk aan de telefoon

snelle service en vriendelijk aan de telefoon en goed geholpen

Geweldige service

Onderdeel wat ik nodig had, was niet op de site te vinden. Na een telefoontje heb ik de bestelcode gekregen en kon ik het bestellen. Na 2 dagen in huis, geweldig

Op tijd

Zeer tevrede

Onderdelen voor de afzuiger besteld

Had een drietal onderdelen voor de afzuiger besteld, bestelling duurde 4 dagen, voor mij ruim voldoende.

4 april besteld, na 2weken gebeld, ja,eh corona. nu nog steeds niets

Bij bestelling stond het artikel op voorraad en zou binnen 3 dagen geleverd worden. toen er na 2 weken nog niets was kreeg ik te horen dat ik moest begrijpen dat het nu toch wel een uitzonderlijke situatie was. Desondanks waren er mensen die ondanks die situatie prompt geleverd kregen, volgens reviews. De uitzondering bevestigd de regel zeker

NUL service, foute onderdelen geleverd

Glasplaat aangekocht voor combiné, stond duidelijk op site vermeld dat de plaat hiervoor geschikt was. Na 1 maand springt plaat kapot bij gebruik als heteluchtoven, blijkt op de plaat duidelijk vermeld : "for microwave use only" reactie Witgoedparts, U bent de eerste met dit probleem, plaat is er wel voor geschikt maar dan heeft er vet op de plaat gezeten, checkt U zelf maar bij Whirlpool, ze vertikken echter contactgegevens door te geven. Onbeschoft persoon aan de telefoon

Supersnelle en goede levering

Het raampje voor de deur van onze combimagnetron was er snel en goed verpakt

Snelle levering en prima volgens afspraak

we hebben het product snel gevonden besteld en geleverd

Slechte communicatie

De site is duidelijk. Maar de communicatie met betrekking tot levertijd, kan beter. 2 weken gewacht op levering. Tip voor het bedrijf. Bel mail de klant dat jullie de levertijd niet kunnen nakomen. Dat scheelt veel ergenis. DUS COMMUNICEER !!!

Hoe blij kan iemand zijn met wieltjes voor de vaatwasser....? Nou heeel blij! Ik kon het pakketje volgen en werd netjes afgeleverd. Bedankt voor de goede service!

Ga zo door, snelle levering. Alles keurig geregeld

Hurksestraat 26A

5652 AL Eindhoven

040-287 00 28

Over Witgoedparts

Online specialist in witgoed onderdelen