Value for money

Goed en als verwacht

goeie service

tervreden over het artikel en de service

ok

alles ok

Snelle levering, super

Deurhangers besteld op aanraden kennis bij jullie terecht gekomen. Super gewoon.makkelijk te vinden en snel geleverd.

Prima geregeld

Nog even naar de winkel geweest voor extra onderdeel en perfect geholpen. Magnetron doet het met nieuwe onderdelen weer prima!

Goede prijs en vlotte levering

Fijne ervaring

Produkt op voorraad en snel geleverd. Prijs viel tegen

Zie bovenstaand

Goed product

Goed merk , originele onderdelen

Artikel snel gevonden

Na artikel snel te hebben gevonden bij jullie. Werd het heel snel geleverd en heb ik weer een kookplaat met pandrager die heel is en geen pannen meer die gevaarlijk wiebelen

Zeer snel en correct geleverd, bedankt!

πŸ‘

Ze hebben een prima, snelle service. De prijs is ook heel goed, je krijgt prima spullen geleverd.

prima levering

Product doet wat het moet doen, volgende dan al geleverd

Goede prijs, correct product en levering

Zie hierboven

prima geholpen

Had een kapotte wasmachine die ik zelf wilde repareren. Na aankoop en vervanging van het door de machine aangegeven product bleef de storing hetzelfde. Zij hebben me geadviseerd de voorkant met printplaat ter controle aan te bieden. Door ziekte van de monteur heeft het even geduurd maar na een week had ik mijn gerepareerde printplaat terug, zonder kosten. Inmiddels draait de wasmachine weer als vanouds. Prima advies en dito reparatie. Dank jullie wel!

Goed geregeld, verpakt en verzonden

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Geheel volgens wens

Snel beschikbaar maar communicatie kan beter

Als je zelf ophaalt, krijg je geen duidelijk email bericht dat het kan worden opgehaald. Geen groot probleem, maar dat kan beter. Verder snel geleverd.

goed verzorgd , snel en accuraat

Wasmachine onderdeel besteld, was moeilijk verkrijgbaar maar niet moeilijk voor witgoedparts. Klantenservice is ook zeer snel met reageren. Bedankt en ik zal in de toekomst zeker nogmaals bestellen.

Perfect onderdeel

Opzoek naar onderdelen kom ik zeker terug

Heel erg positief

Wasmachine deur bestel, op de kleur na de originele deur gehad

prima levering

Prima ervaring

Twee wieltjes voor afwasmachine besteld, drie dagen later in huis, niet heel snel vergeleken bij andere sites, maar gewoon goed.

Hurksestraat 26A

5652 AL Eindhoven

040-287 00 28

Over Witgoedparts

Online specialist in witgoed onderdelen