Gewoon goed

Had niet verwacht dat ik zo snel aan dit product kon komen

Snelle en correcte afhandeling

Snelle en correcte afhandeling

Top, snelle verzending en de prijs was goed.

Top, snelle verzending en de prijs was goed.

Artikel besteld voor vóór 18 uur, maar niet geleverd 's anderdaags ! Twee dagen moeten wachten op een stuk voor een diepvriezer!

Snel en correcte levering!

Snel geleverd, goed verpakt ( glas)!

Super service

Sproeier arm besteld voor vaatwasser. Bestelling direct klaar gelegd om af te halen maar i.v.m. ziekte gevraagd om toch op te sturen. Bestelling is direct opgestuurd ondanks dat ik de verzendkosten nog niet overgemaakt had (later wel gedaan uiteraard...)

Geen geld retour ontvangen

Het product dat ik had besteld werd na 2 weken nog niet geleverd dus na 2x telefonisch contact werd er aangegeven dat ik het product beter kon annuleren. Zo gezegd zo gedaan, en ik zou in de dagen erna mijn geld terug ontvangen. Nooit geen geld gezien of annulering bevestiging! Erg slecht!

Originele kwaliteit. Top bedrijf!

Onderdelen zoals afgebeeld op de site zijn ook geleverd. Levering binnen het opgegeven tijdvak. Prima zo!

Prima afgeleverd korf vaatwasser

Prima product, keurig afgeleverd

geen problemen gehad met levering rtc.

Als zeer goed

Klein probleempje, prima opgelost

Klein probleem bij de bestelling/levering. Na telefoon en emailcontact prima en snel opgelost. 👍👍

snelle levering, spare parts goed verpakt

Artikel was wat ik besteld had.

Ik werd goed op de hoogte gehouden betreffende het traject.

Bezorging duurde iets langer dan op de website stond.

Bezorging duurde iets langer dan op de website stond. Dit kwam waarschijnlijk door de carnaval. Verder prima gedaan

Vlotte levering en Track en Tracé klopte precies.

Supersnelle levering, goede kwaliteit

Supersnel geleverd. Goede kwaliteit en veilige manier van betalen.

Snelle levering, passend product

Snel gevonden, gemakkelijk bestelling kunnen plaatsen en een supersnelle levering. Product (breekbaar), goed verpakt verzonden. Kortom zeer tevreden!

Meteen gevonden wat ik zocht

Pompje voor een Delonghi koffie zet apparaat gezocht, gevonden en besteld. Kon het ophalen in Eindhoven. Heb weer lekkere koffie, bedankt. En ook zeker niet duur.

God op tijd geleverd prima

snelle levering, bestelde product correct

juiste onderdeel geleverd

gekozen voor de universele onderdeel net zo goed als het origineel !

Lange levertijd

Ik heb ruim een maand op mijn artikelen moeten wachten. Mail gestuurd maar geen reactie. Goederen uiteindelijk wel goed. Groeten Ruud Jongste

Kapjes passen gelukkig in mijn afzuigkap.

Goede en snelle levering van het gevraagde product

Hurksestraat 26A

5652 AL Eindhoven

040-287 00 28

Over Witgoedparts

Online specialist in witgoed onderdelen