Voldaan aan mijn verwachting!

Ik heb een bestelling gedaan via internet, prima soepeltjes verlopen.

Ik ben heel goed geholpen

Ik had een wasmachine deur nodig maar die was niet op voorraad. De jongen heeft voor mij verder gezocht en heb er toch een mee kunnen nemen alleen een ander merk.

Alles goed geregeld

Goed product, levertijd viel tegen.

Na lang zoeken hebben we bij witgoedparts onze flessenbak voor in de koelkast gevonden. De levering liet echter lang op zich wachten. Men reageerde niet op chat, mail en telefoon. Toen ik probeerde een ander product te bestellen reageerde men wel meteen op chat. Daarna is alles snel geregeld en is mijn flessenbak nog dezelfde week bezorgd.

Artikel snel gevonden, scherpe prijs, snel verstuurd

Het artikel, een rubberen afsluitband, snel leverbaar ondanks dat Miele vaatwasser ongeveer 20 jaar geleden uit productie is gegaan. Ook snel verstuurd! Een aanrader!

Snelle en goede levering

Makkelijk het juiste onderdeel gevonden, snelle en correcte levering.

Goed geregeld

Prima prijs voor het gezochte onderdeel. Jammer dat de prijs van een ander onderdeel, koolborstels voor een Miele W804, weer €10,= duurder waren dan elders, anders had ze ook gelijk meebestelt. Een kleine kritiek slechts. Op zich was er geen haast met het onderdeel en men zegt de volgende dag te leveren. Dit werd niet waargemaakt en moest navraag doen. Het onderdeel stond op nalevering waarover ik helaas niet geïnformeerd werd. De communicatie mag wel wel wat beter hierover.

Duidelijke foto's, goede prijs, snelle levering

Alles ging precies zoals beschreven, zeer tevreden over service en onderdeel.

16:30 uur besteld, volgende dag 8:30 u geleverd

Prima ,snelle service

Goede service. Snelle bezorging

Snelle levering. goede prijs/kwaliteit verhouding

Ons onderdeel van de koffiemachine was snel binnen. Prima originele onderdeel. Helemaal top.

snel en betrouwbaar

stipte bezorging

Tot nu toe goed

Rooster combi oven

Vriendelijk, accuraat en snelle bezorging

In de middag gebeld voor uitleg. Vriendelijk geholpen. Vlg dag al in huis. Klasse.

Goed te vinden en snel

Artikel was goed te vinden en de hele afhandeling/levering was snel.

Levering volgens afspraak

Goede ervaring met witgoedparts. Op tijd geleverd

Bestelling volgende dag al in huis top

Snelle levering precies zoals het op de foto stond afgebeeld en voor een sterke prijs top

Prima.

Zocht. Bestelde. Kreeg de volgende dag wat ik wilde hebben.

Tevreden

Snelle bediening en bestelde stuk voldoet aan het gevraagde

zijn heel goed.

zijn heel goed.

De producten zijn eenvoudig te vinden en te bestellen. Prima levering.

Hurksestraat 26A

5652 AL Eindhoven

040-287 00 28

Over Witgoedparts

Online specialist in witgoed onderdelen