Goeie service

Prima levering en zorgvuldig verpakt. Enige minpuntje dat de retourkosten niet vergoed worden terwijl er een nieuw onderdeel besteld werd.

Top, snel geleverd

Snelle levering, goed verpakt. Blij mee!

Goede voorlichting en snelle service

Eerst telefonisch info opgevraagd over de aan- en uitknop. Zeer duidelijke uitleg. Vervolgens besteld. Werd de volgende dag geleverd. Paste precies. Waarvoor dank!

Snelle zending, netjes verpakt

Iets langer moeten wachten op onderdeel maar wel juiste onderdeel geleverd

Onderdeel niet op voorraad. Zou een terug melding op prijs hebben gesteld. Eind goed alles goed.

Onderdelen makkelijk besteld en snel geleverd

De onderdelen heb ik vrij eenvoudig kunnen vinden en bestellen op de site. Levering ging ook goed.

Goede afhandeling bestelling

Versturen kan sneller

Er wordt next day delivery gesuggereerd en dat wordt niet waargemaakt

Donderdag bestelling gedaan, vrijdag gemonteerd.

Prima ervaring

Gewenst onderdeel is binnen één dag geleverd.

Scherpe prijs en zeer snelle levering

De fitting van het halogeen spotje in mijn Atag afzuigkap bleek zijn beste tijd te hebben gehad. Op de site direct de juiste afmeting gevonden t.w. type 400189 voor het Atag model WS9011LM. Gelijk twee spotjes gekocht en beide vervangen. Helemaal super.

Slechte service goed product

10 dagen na mijn bestelling maar eens via de mail gevraagd waar hij bleef, geen antwoord. Weekje later gebeld, voicemail ingesproken met terugbelverzoek, geen reactie. Stond op het punt mijn betaling terug te halen van Paypal toen manlief nog eens probeerde te bellen en wel contact kreeg. Excuses en het wordt verzonden. Een week later kwam mijn bestelling binnen, die verder prima was (maar niet zo speciaal dat het zo lang moest duren). Kortom: prima product, maar klantenservice krijgt van mij een dikke onvoldoende!

Levering door DPD laat sterk te wensen over

Opmerking: deze review is niet zozeer gericht tegen Witgoedparts maar tegen de vervoerder DPD Ik heb het product besteld op basis van levering op huisadres waarbij ikzelf gewoon aanwezig was tijdens de afgesproken tijd. Ik heb via mijn mail moeten ervaren dat het product afgeleverd is terwijl ik het zelf niet ontvangen heb. Het bleek uitde melding bij een DPD pick-up point geleverd te zijn, 6 km van mijn huisadres. Ik sta gewoon voor een voldongen feit en ik moet maar zien hoe ik mijn pakketje thuis krijg. Van DPD krijg ik ook natuurlijk de vraag om mijn ervaring met hun te delen, wat ik dan ook nadrukkelijk heb gedaan (ook via Kiyoh overigens). Tot nu toe heb ik alleen een autoreply gekregen als ontvangstbevestiging dat de review eerst een quarantaine periode doorloopt opdat de DPD de kans kan nemen om met mij in gesprek te gaan. Ik wacht vol smart af. Dit is niet mijn eerste negatieve ervaring met DPD. Wat mij betreft zou Witgoedparts eens goed moeten heroverwegen met wie ze als vervoerder zaken doen c.q. met hun vervoerder duidelijke afspraken maakt wat leverservice en leverbetrouwbaarheid inhoudt.

Prima, snelle levering, juiste onderdeel.

Op donderdagavond (20:00) besteld. Zaterdagmiddag bezorgd (volgens verwachting). Onderdeel paste en zaterdagavond deed onze vaatwasser het weer. Iedereen blij!

Snelle service.

Aales was makkelijk en snel afgehandeld.

Erg slecht

Op vrijdagochtend een onderdeel besteld wat op voorraad was en waar bij stond "levering volgende dag" Dinsdag pas de bevestiging dat het verstuurd was en woensdagavond laat pas de bezorging! Doos gekreukt en onderdeel kapot! Donderdag maar het onderdeel in de winkel gekocht. Bijna een week gewacht op uiteindelijk een kapot onderdeel. Volgende keer weer gewoon gelijk naar de winkel, heb je ook geen verzendkosten.

Artikel op voorraad,volgende dag verzonden klopte niet

Ik had een artikel besteld dat op voorraad was en de volgende dag zou worden bezorgd. Na 2 dagen gebeld, artikel zou ivm niet in voorraad later bezorg worden. Na 4 dagen eindelijk binnen,kwam ik erachter dat ik verkeerde had besteld. Tel. contact verliep prima ivm retour. Geld binnen 2 dagen terug gestort minus verzendkosten. Hierover vriendelijke mail gestuurd en de verzendkosten zijn gelijk terug gestort.

Pure **********

Ik heb een product besteld en netjes betaald met btw en verzendkosten. Ik heb vervolgens niks gekregen behalve een credietnota van het product zonder btw. De informatie over de voorraad op de site klopt helemaal niet. Het zijn pure **********.

Binnen 1 dag was mijn bestelling aangekomen!!

Prima verzorgd, heel snel geleverd!

Snelle en correcte levering

Zoals boven omschreven

Het was op tijd geleverd het onderdeel alleen het was tot 2 keer toe gebroken toen het aan kwam. Als je dan probeert te bellen zijn ze moeilijk te bereiken. 3 keer gebeld. 0 keer opgenomen

Vlotte afhandeling vd bestelling

Ik ben telefonisch en online goed geholpen en verder ging de levering ook zoals gepland. Goede prijzen.

Communicatie kan beter

Volgens track en trace code na 1 dag binnen. Na 6 dagen gaan bellen waar mijn pakketje bleef. Pakketje was nog niet verstuurd.....ben het maar gaan ophalen...n

Prima en een snelle levering

Snel geregeld

Komt afspraken goed na.

Hurksestraat 26A

5652 AL Eindhoven

040-287 00 28

Over Witgoedparts

Online specialist in witgoed onderdelen