Heel erg goed

De serviceverlening was zeer goed en helder. Vooral de informatieverstrekking over de levering van het bestelde product verliep zeer helder. Proficiat .

Snel geleverd ondanks de kerstdagen

Slecht

Ik kreeg een glazen plaat toegezonden voor de magnetron. Het ding lag in duizend stukjes in de doos. Het was ook niet erg goed verpakt waardoor het bij de post erg was beschadigt...en het was geen goedkope plaat..ik vaak als een stekker. Had voorkomen kunnen worden door beter te verpakken en breekbaar op de doos te schrijven.

Ruime keus tegen goedkoopste prijs

Witgoedparts is goedkoper dan andere leveranciers.

Veel te laat met leveren en onderdeel past niet goed

Op de site stond: voor 18:00 uur besteld, dezelfde dag nog verzonden. Ik hoopte dus de volgende dag de kapotte wasmachine te kunnen repareren, maar uiteindelijk duurde het nog bijna 2 weken voordat ik het onderdeel ontving en al die tijd zonder enig bericht van witgoedparts dat het onderdeel later geleverd zou worden. Na de manchet geïnstalleerd te hebben had de wastrommel teveel weerstand om nog goed rond te draaien. Een gietrandje van de manchet nog met een scheermesje geprobeerd bij te werken, maar helaas was de verbetering niet voldoende om de wasmachine weer goed draaiende te krijgen. Ik kan moeilijk beoordelen of witgoedparts dit valt te verwijten, maar voor mij was het natuurlijk flink balen.

Snel en betrouwbaar

Stond 2 weken levertijd maar was er binnen 2 dagen. dat noem ik snel.

Heel slecht dat was mijn eerste en laatste keer

Ik heb bestellen op 15/12/2019 vandaag 26/12/ ik heb nog niet gekregen!!!

ondanks de kerstdagen uitstekende service

Een pannendrager was op 2e kerstdag gevallen en gebroken. De nieuwe was er de dag na het bestellen. Top gedaan!

Nagenoeg volgens verwachting

Het afleveradres had eigenlijk vermeld moeten staan in de email, maar ik heb gewoon bij Witgoedparts geïnformeerd en heb 't product net op tijd kunnen ophalen.

Zeer snel en niet duur, maar wel de juiste kwaliteit ! Bedankt !

Zeer positief !

Snel en beter product dan origineel!

Voor mijn Whirpool droger het onderste filter besteld. Snelle levering ondanks feestdagen! Product is 10x beter dan origineel. Deze zou standaard in de droger moeten zitten. Witgowdsparts BEDANKT! Met een knallende Groet, Richard Medema

Slecht bedrijf niet telefonisch te berijken.

19 december onderdelen voor vaatwasser besteld zou 2 dagen duren. Heb bestelling geanuleerd, was wel al betaald. Op mail word niet gerageerd en telefonisch niet berijkbaar . Ik vind dit een beetje ruiken naar ?

Zeer goede service

2 stoffilters voor de droger besteld. Helaas was er maar een binnen gekomen. Gebeld en er is gelijk een tweede geregeld. Goede klantenservice.

Makkelijk

Alles top

Het juiste onderdeel kunnen zoeken voor het Siemens espresso apparaat, waarna snelle zending.

Onderdeel met typenummer goed kunnen vinden. Volgende dag in huis. Top.

Goede mondelinge toelichting en probleemloos verzonden

Prettig telefonisch contact en. Het onderdeel is probleemloos verzonden

Snel en eenvoudig zelf te vervangen

Navraag voor juiste scharnieren behorend bij type koel/vriescombinatie vriendelijk geholpen alvorens te bestellen.

Zeer snelle levering

De bestelde vervangingscondensator was er zeer snel, complimenten !!

Correct & snel geleverd!

Voordelig nieuw origineel pluizenfilter voor onze bosch droger besteld. Dit werd netjes en snel geleverd.

Origineel product, snel geleverd

Her draaipateau van onze magnetron was kapot. Zij hebben het oruginele onderdeel, maar iets duurder dan een universeel onderdeel. Het werd goed verpakt en snel geleverd door een goede bezorgdienst.

Slecht

Dlecht

snelle levering en goedkoop

Nette levering - zeurt te veel om een review...

Licht geïrriteerd over een review (herinnering) voor een standaard levering van een paar wieltjes voor een vaatwasser korf. Ik heb gevraagd en betaald voor de wieltjes- en verwacht een correcte levering. Verder basta!

Helft van bestelling gekregen

Ik had twee zakjes besteld en kreeg er maar één; op de gestuurde mail hierover kreeg ik geen reactie tot nu toe.

Hurksestraat 26A

5652 AL Eindhoven

040-287 00 28

Over Witgoedparts

Online specialist in witgoed onderdelen