Pluspunten
Snelle levering, duidelijke site
Pluspunten
Een adres waar je een gasknop kunt vinden voor een oventje van 45 jaar oud. Da's best bijzonder. En ook nog voor een goede prijs.
VerbeterpuntenAls je bestelt op werkdagen voor 18 uur, wordt beloofd dat je het product de volgende dag in huis hebt. Dat is dus niet zo: besteld op vrijdagmiddag, maar pas op woensdag binnen. Dat is deels de schuld van de bezorgdienst DPD, die het item gewoon twee dagen "ergens" tussen Witgoedparts en hun depot laat liggen. Die ervaring heb ik overigens vaker bij DPD. Witgoedparts zou een betere bezorgdienst moeten zoeken.
Pluspunten
geen aanvulling
Verbeterpuntennog niet ontdekt
Pluspunten
Ze probeerde.ons probleem op te lossen. Met een nieuwe bestelling echter had dit helaas voor ons geen enkele zin
VerbeterpuntenEen andere bezorgdienst gebruiken ipv DPD
Pluspunten
alles prima
Pluspunten
Zeer fijn en meedenkend kortom zeer goed geholpen en dat alles voor een scherpe prijs.
Pluspunten
good prices, great service!
Verbeterpuntennone!
Pluspunten
Snelle levering. Product nog niet geïnstalleerd, dus geen feedback over de kwaliteit
Hurksestraat 26A
5652 AL Eindhoven
Online specialist in witgoed onderdelen