Pluspunten
Alles keurig en degelijk ingepakt.
VerbeterpuntenIk krijg wel een snelle reactie dat het besteld is maar zou ook graag een reactie krijgen wanneer het geleverd word. Nu krijg ik een bericht als het al onderweg is.
Pluspunten
Prima service.snel in huis.
Pluspunten
Reagen op telefoontjes. Voice mail belooft terug te bellen. Doet dit echter niet. Retourformulier op de site opent niet. Zwaar onvoldoende communicatie
Pluspunten
snelle afhandeling
Pluspunten
Goede kwaliteit, redelijke snel met levering, telefonisch goed bereikbaar
Pluspunten
Via de chat prima geholpen met de te maken keuze. Klantvriendelijk en snelle levertijd van het product.
Pluspunten
Het bedrijf heeft keurig en snel het door mij bestelde onderdeel geleverd. Netjes verpakt.
Pluspunten
Was sneller geleverd dan ik dacht
Pluspunten
IK BEN ZEER TE VREDEN MOOI MATERIAAL ;NIET TE DUUR, EN VLUGGE LEVERING. EN ZEER BEHUPZAAM
Pluspunten
Goede communicatie over het uitzoeken van het juiste onderdeel. Snelle en correcte aflevering ook van een retour zending
De geleverde stofzuigermond kwam niet overeen met de foto. Gevolg: eerste reactie boosheid maar het ding bleek wel te passen en bruikbaar dus laat ik het maar zo. Als het een vervangend product was had dat vermeld moeten worden. Ook had ik bij de bestelling gevraagd het ding een dag later te leveren; dit verzoek is genegeerd, slordig.
Hurksestraat 26A
5652 AL Eindhoven
Online specialist in witgoed onderdelen