Pluspunten
Snelle levering!
Pluspunten
Snelheid accuteresse vakkennis
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Gelijk bellen bij verkeerde bestelling van mijn kant. Gelijk opgelost super.
VerbeterpuntenGa zo door met snel reageren.
Pluspunten
Beetje lang wachten maar stukken zijn juist
Pluspunten
perfect
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Het advies voor de vrieskastdeur was prima .
VerbeterpuntenEen beter bezorger zoeken en kleinere verpakking nemen. zodat ik, als de bezorger niet aan de deur wil afleveren ik niet met zo'n onwijs grote doos op mijn rollator door Meppel hoef. Mijn zoon heeft de bezorgdienst al bericht gestuurd hierover. Nog niets van teruggehoord.
Pluspunten
Doet wat het beloofd! En....ze hebben me geholpen aan een onderdeeltje waardoor de droger het weer doet!
VerbeterpuntenTelefonische bereikbaarheid!
Pluspunten
Reageren snel en leggen ook nog uit hoe je het onderdeel kunt vervangen
Pluspunten
Goede website, uitgebreid assortiment
VerbeterpuntenHet leveren van 1 klein item duurde lang. Wel direct betaald. Navraag leverde geen reactie op.
Pluspunten
Professionele keukenspullen Snelle levering
Pluspunten
Super snel
Pluspunten
Makkelijk bestellen en het juiste product snel in huis tegen een goede prijs.
VerbeterpuntenGeen idee.
Hurksestraat 26A
5652 AL Eindhoven
Online specialist in witgoed onderdelen