Pluspunten
Telefonisch contact gehad over welke koolborstels ik nodig had voor mijn wasmachine. Vriendelijke medewerker gesproken advies gekregen welke ond nr ik nodig had om te bestellen. Dit online om 17:15 gedaan en volgende dag om 10 uur in huis.
Pluspunten
Ik ben zeer zeer tevreden over Rory. Hij belde zelfs terug nadat ik slechts het antwoordapparaat kreeg.Hij deed wat hij beloofde. het ging over het Hepa filter. Uitstekend. Dikke tien. en groet aan Rory. Janneke Leegstra
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering, geen bezorgkosten !
VerbeterpuntenVond het wel aan de prijzige kant !
Pluspunten
snelle en goede levering levering
De verpakking was in volume veel te groot voor het artikel. 2 thermometers van 6x5 x0.5 cm. Waren verpakt in een doos van 20x30x 20 cm?
Pluspunten
Prima service - probleem met gebroken glas onmiddellijk opgelast!
Pluspunten
Al jaren lang het beste bedrijf om onderdelen te kopen voor je apparaten.
Bestellingen op tijd afleveren. Maakt reclame voor 18.00 uur besteld dezelfde dag verzonden. Moest 2x bellen en werd niet terug gebeld wat wel de afspraak was. Één week later de bestelling pas in huis.
Het handvat zat op de koelkast met een sterschroef. Als ik dit had geweten had ik er wel zo'n bitje bij willen bestellen.
Pluspunten
Snel en goed!!!!
Pluspunten
Wekken mooie indruk
VerbeterpuntenDoen niet wat ze beloven... ‘Besteld voor 18u volgende werkdag in huis’ klopt niet... ook de volgende en daaropvolgende dag niet :-(
Pluspunten
Telefonisch goed geholpen om verder te komen met het bestellen via de site. Heel snelle levering.
Pluspunten
vriezerlade kwam met 2 barsten aan. Had geen behoefte om kader Eric te sturen.
VerbeterpuntenCheck je materialen en ook hoe ee tijdens inladen of vervoeren ermee omgaat.
Pluspunten
prima prijzen
Verbeterpuntengeen verzendmail met rack-and-trace ontvangen.
Pluspunten
Over het algemeen leveren ze binnen 1 a 2 dagen.
VerbeterpuntenOp het moment dat ze niet kunnen leveren over 1 a 2 dagen hoor je niks. Je bent gewend dat het op tijd komt maar ineens sta je 10 dagen later nog steeds zonder het product. Als je dan belt of de online chat gebruikt komt het ineens wel na 2 dagen. Net of ze de bestelling vergeten waren of niet op voorraad was. Na meerder bestellingen nog steeds tevreden dus het zal wel een afwijkende fluke zijn.
Pluspunten
Groot assortiment, en goede service!
Pluspunten
Heeft een enorm assortiment en wordt ook goed met foto’s zichtbaar gemaakt. Heel goede website
VerbeterpuntenHoudt klanten beter op de hoogte wanneer iets wordt geleverd.
Pluspunten
Je kan aan huis betalen je kan zelf online bezorgen bepalen. en duidelijke informatie.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten of tips
Hurksestraat 26A
5652 AL Eindhoven
Online specialist in witgoed onderdelen