Pluspunten
Goedkoop en snelle levering,
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Ik had onderdeel besteld (startrelais) snel geleverd, maar was niet de juiste( type nummer was goed )maar had een contact punt te weining .Gebeld met de heer Rory Swens ,werd direct een andere gestuurd die wel paste .Gewoon een SUPER service. Vriendelijke groet Saco
Pluspunten
Super service
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering, goede site
VerbeterpuntenGeen track en trace code ontvangen
De levertijd was relatief lang. Omdat dit de eerste keer was dat ik iets bij jullie bestelde werd ik wel wat nerveus omdat ik niets anders had dan mijn bestelbevestiging... aangezien er ook veel ********ij is, strekt dit niet tot geruststelling. Liever bij dergelijke levertijden (14 dagen of langer) een tussentijds bericht... al is het een kattebelletje.
aflevering mail belooft maar niet ontvangen
Pluspunten
Zeer snelle levering leuke handige producten
VerbeterpuntenNvt
Ik zou een track en tracé krijgen volgens de website deze niet gehad . Omdat dit voor onze zorgboerderij is met 2 gebouwen wist ik niet of hij al geleverd was
Pluspunten
veel producten op voorraad; juiste kwaliteit vd producten
Verbeterpuntencommunicatie; niet geinformeerd omtrent dag van bezorging; geen track en trace gekregen; ook niet de ander dag geleverd; als je dat niet kunt zet het dan ook niet op de site.
Pluspunten
Alles erg snel en altijd top service!
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Wij zijn nu al 3 jaar vaste klant en nog steeds verbazen we ons over de snelle en betrouwbare service
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
geen
VerbeterpuntenIk zou niet weten waar te beginnen.
Pluspunten
ja zeer snelle levering
Hurksestraat 26A
5652 AL Eindhoven
Online specialist in witgoed onderdelen