Pluspunten
goede site onderdelen gemakkelijk te vinden goede prijs onderdelen
Pluspunten
VerbeterpuntenIk vind het belachelijk dat je 5.95 verzendkosten moet betalen voor een product van 4.95 wat zo door de brievenbus bezorgd kan worden ipv het verpakken in een doosje wat ook nog een hoop verspilling is.
Pluspunten
VerbeterpuntenKwaliteit van geleverde product viel wat tegen.
Pluspunten
Top bedrijf
Pluspunten
Vraag over onderdeel Foto doormailen Direct een correct antwoord Levering super gelijk vermeld op site
Pluspunten
Ze zoeken uit of je wel het goede onderdeel besteld, zelfs al geef je alleen maar een onderdeelnummer op. Klasse!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle vlotte heldere actie. Ik was snel op de hoogte hoe en wat ik moest bestellen. Niet duur en snel geleverd.
VerbeterpuntenIk had behoefte aan een plaatje om te zien hoe het bevestigd was. Al kon ik maar zien hoe het eindresultaat eruit zou zien. Dat had mij tijd gescheeld.
VerbeterpuntenGeen originele
Pluspunten
Super. Geen problemen gehad.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
netjes afgeleverd!!!!!!!!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
het was netjes bij de buren binnen 24 uur geleverd :-)
Pluspunten
Zeer snelle levering en reactie op live chat. Werkt erg prettig.
VerbeterpuntenAls er een goedkopervers alternatief beschikbaar is ipv het dure merk product dit ook aangeven.
Hurksestraat 26A
5652 AL Eindhoven
Online specialist in witgoed onderdelen