Pluspunten
Snel, vakkundig en netjes geholpen
VerbeterpuntenGa zo door!!
Pluspunten
extremely good service, delivery on time. no coplaints
Pluspunten
Kwaliteit van het artikel is prima in orde.
VerbeterpuntenSoms is het vermelden van een kleur heel belangrijk. Zondag besteld. Vrijdag in huis. Dat is voor verbetering vatbaar.
Pluspunten
Snelle en goede afhandeling bestelling
VerbeterpuntenDPD doet er lang over om te bezorgen, 27 maart besteld, 4 maart nog steeds in depot bij DPD
Pluspunten
Snelle levering, scherpe prijs en superafhandeling bij kleine onvolkomenheden.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle communicatie
Pluspunten
Snelle levering Goede communiatie
Geen mail ontvangen dat ik het produkt kon komen ophalen. Sta minstens 10 min te wachten tot er iemand komt.
Pluspunten
Ik was aangenaamd verrast door de snelle levering super. Nvt
VerbeterpuntenHeb nog geen ervaring mee3
Pluspunten
Veel onderdelen op voorraad en voor 18:00 bestellen is de volgende dag in huis. Tevreden over de service en betalingsmogelijkheden.
VerbeterpuntenIpv DPD beter Postnl gebruiken ivm mogelijkheid afleveren bij buren ipv ophalen bij een DPD punt.
Pluspunten
snel geleverd en voor dit onderdeel de goedkoopste
Door de verhuizing van het bedrijf was de levering niet in 2 maar in 6 dagen. De het afsluitrubber voor de vriezer past niet optimaal, dat is jammer
Pluspunten
Duidelijke informatie Gebruiksvriendelijke website Dpd correcte levering in winkel Brasschaat Voor een bestelling uitgevoerd op een Nederlandse website, in België te leveren=>top! Houden zo, die zo voort. Product scharnier koelkast netjes ingepakt, zoals het hoort. Leverbon met duidelijk adres waar ik het dpd pakket kon afhalen.
Hurksestraat 26A
5652 AL Eindhoven
Online specialist in witgoed onderdelen