Pluspunten
Pluspunten
Binnen 20 uur geleverd
Pluspunten
Telefonisch onderdeel besteld en via de mail een bestellinkje voor de webshop
VerbeterpuntenEen door mij gestuurde mail met bijlage was niet ontvangen
Pluspunten
snelheid, bereikbaarheid over de telefoon, service - er was een kapotte pot die na een telefoontje rap opnieuw werd verstuurd-
Verbeterpuntencommunicatie kan veel beter: -zeg niet iets wat je niet kan waarmaken. zo werd gezegd dat we trackcode kregen, maar dat kregen we niet. -tweede puntje , de order werd in twee delen bezorgd, wat niet was voorspeld. Ik heb na de eerste levering moeten bellen dat het niet compleet was. Dat wist de leverancier want een tweede pakket zou einde vd week komen. Waarom dat niet via een briefje in het eerste pakket, of via mail vermeld ?? toch ben ik heel tevreden met het product en de bezorging!!
Pluspunten
Kon het onderdeel zelf niet vinden maar zij wel. kreeg keurig een mail met een voorbeeld van het benodigde onderdeel. En dat nog wel op zaterdag!!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
na een mail mijnerzijds werd ik direct teruggebeld
Pluspunten
Goed geleverd.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levertijd en ze gaven mijn de mogelijkheid om ook een gedeelte wat wel op voorraad was eerder te komen halen
Pluspunten
Moest nog geleverd worden ik had het verzenden over het hoofd gezien. Maar dat werd netjes gecorrigeerd door een snelle nieuwe factuur.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Keurig het onderdeel geleverd. En het werkt prima.
VerbeterpuntenReactie had iets sneller gekund.
Pluspunten
Mooie duidelijke website, snelle levering. op de site kun je goed zien of het product past op het typenummer van je vaatwasser.
Pluspunten
Goede kennis van zaken over de producten En snelheid van leveren
Pluspunten
Snel geregeld....
Hurksestraat 26A
5652 AL Eindhoven
Online specialist in witgoed onderdelen