Pluspunten
ga zo door
Verbeterpuntengeen op merkring
Pluspunten
VerbeterpuntenHet onderdeel dat ik bestelde was correct afgebeeld op de site maar kreeg totaal een ander model met adapter bij zonder gebruikshandleiding bij. Zonder goede ervaring in electriciteit kon je hier niets mee. Pakket retour gestuurd en deze beweren ze nooit terug gekregen te hebben. Op mijn mails krijg in geen antwoorden meer! Dus bye bye geld...
Pluspunten
Goede service,en levertijd
Pluspunten
? // ik heb nog geen producten ontvangen dus kan ook nog niets beoordelen
Pluspunten
Ik had een verkeerde naat besteld, kon het retour sturen en kreeg hulp om de juiste maat te bestellen . Het geld van de eerste bestelling wordt netjes terug betaald
Pluspunten
- bellen meteen terug - leveren goede producten
Verbeterpunten- kreeg geen melding toen een onderdeel niet geleverd kon worden ivm leveranciersprobleem, maar was binnen paar dagen opgelost - kreeg geen track&trace code, maar werd wel geleverd
Pluspunten
vlotte behandeling
Verbeterpunteneen foto vande onderdelen
Pluspunten
Ophalen mogelijk
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel, professioneel en goed geholpen
VerbeterpuntenAfhaalpunt is beetje vreemd!
Pluspunten
Ik werd erg vriendelijk behandeld aan de telefoon ook kreeg ik goede informatie Dit was mijn eerste keer bij Witgoedparts Eindhoven ben zeer tevrede.
Pluspunten
Supersnelle levering!
Pluspunten
Doen wat beloofd is
Pluspunten
Zeer snelle en goede levering. Goedkoop!
VerbeterpuntenNa mijn bestelling hoorde ik niets van het bedrijf. Normaal gesproken verwacht je een bestelbevestiging oid. Maar toen ik er 3 dagen later om vroeg kreeg ik wel direct een bevestiging en het product werd ook diezelfde dag al bezorgd. Dus uiteindelijk zeer tevreden.
Pluspunten
Goede communicatie en service ! Zou nogmaals hier wat bestellen als ik weer een onderdeel nodig zou hebben !
Pluspunten
product in prijs/kwaliteitsverhouding: goed
Hurksestraat 26A
5652 AL Eindhoven
Online specialist in witgoed onderdelen